• Elektrim Autor: ~Gog [31.61.243.*]
    Zobaczyć
  • Re: Elektrim Autor: ~Gog [185.236.200.*]
    Przeczytać (drugi wpis będzie jeszcze jeden)

https://m.bankier.pl/forum/spolka/ELEKTRIM
  • Re: Elektrim Autor: ~Gog [185.236.200.*]
    Zrozumieć
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/RAFAKO-S-A-w-upadlosci-Zawiadomienie-o-zmianie-stanu-posiadania-akcji-RAFAKO-S-A-8980930.html

Latami będziecie pisać jak na forum elektrim
  • Re: Elektrim Autor: ~Rafal [77.54.164.*]
    To dlaczego nikt mi nie chce sprzedać akcji Rafako na umowę zlecenie?
  • Re: Elektrim Autor: ~mercedes [37.190.133.*]
    Jak to nikt nie chce sprzedać.
    Ja sprzedam 1 mln akcji.
    Chciałem po 7 groszy bo taką mam średnią zakupu,
    Ale jeśli ktoś da po 4 grosze jestem gotów sprzedać bo kasa mi potrzebna.
    Żeby nie było Że to ściema wstawiam skan w załaczniku.
    Oferta ważna 2 tygodniehttps://ibb.co/Wp4HCszp

• Re: Elektrim Autor: ~Rafal [77.54.164.*]
    OK Oferta wygląda poważnie. Dlaczego tylko dwa tygodnie dajesz?
  • Re: Elektrim Autor: ~razdwa [31.0.76.*]
    Bo za dwa tygodnie wystawi znowu, z tym że już z ceną po 2 grosze za akcje. Za następne 2 tygodnie wystawi po 1 grosz, itd...
    Aż w końcu dojrzeje do decyzji aby sprzedawać pakiet 100 akcji po 1 grosz i wtedy dopiero może ktoś się skusi...
  • Re: Elektrim Autor: ~Rafal [83.223.248.*]
    To co napisałeś brzmi okrutnie. Nie znęcaj się nad tym inwestorem. Ja raczej wezmę 1 mln akcji za 10 tyś zł a może nawet dam więcej tylko dlatego, że mi się chłopa szkoda zrobiło po Twoim wpisie.
  • Re: Elektrim Autor: ~Szewc [31.60.246.*]
    Rafałek a po co masz płacić tyle hajsu za nic . Ja na Twiom miejscu nie dałbym ani grosza
    Rafałek. Pewnego razu do kowala przybyli konno Indianie giełdowi i kazali podkuć swoje łyse konie w taki sposób aby trop wskazywał odwrotny kierunek . A więc kowal podkul kopyta ale w odwrotnym kierunku. Taki koń kiedy idzie do góry to wszyscy myślą wtedy, że on wędruje do dołu a kiedy wali do dołeczka to wszystkim wydaje się, że do góreczki .Tak, że za bardzo się tym nie przejmuj .
  • Re: Elektrim Autor: ~Gog [149.22.80.*]
    Wszystko przed wami. Po jakimś czasie ktoś wpadnie na pomysł żeby zrobić stowarzyszenie akcjonariuszy.
    Już taki był Rafałek w czapeczce ze stowarzyszenia ,ale odpadł już bo był za słaby .
  • Re: Elektrim Autor: ~Rafal [83.223.249.*]
    Mówią, że szewc bez butów chodzi. Przerzuciłeś się z butów na podkowy? Dlaczego tutaj siedzisz zatem. Poza tym te stowarzyszenia drobnych akcjonariuszy są po to by karmić bogate kancelarie prawne. Zatem najpierw ostrzyżeni przez Tuska a następnie przez kancelarie prawne. Akcje raczej kupię bo mi szkoda się chłopa zrobiło.
    Rafałuś to jesteś bardzo porządnym człowiekiem.
[x]
RAFAKO -6,72% 0,01 2025-07-21 17:04:56
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.