• takie przemyślenia Autor: ~lucky [217.67.212.*]
    Na każdym forum, każdej spółki znajduję ludzi którzy są wkręcenie w spółke i widze wszytsko pozytywnie, ale też ludzi którzy są nie wiem - z przypadku.
    Orają tymi wkręconymi, obrażają,

PYTANIE MAM :

PO CO?

Myśłem ze na takich forach to raczej sa merytoryczni ludzi.
  • Re: takie przemyślenia Autor: ~all [185.164.142.*]
    ja bym to ujął inaczej, są ludzie którzy wierzą w spółkę i kupują jej akcje i są tacy, których jedynym celem jest obrzydzenie spółki, żeby kupić ją znacznie taniej oraz tacy, którzy są na pasku grających krótkie pozycje, ja na przykład jak i pewnie wielu innych z tego forum nigdy nie pisałem na forum spółki, która mnie nie interesuje, pisze od dawna, że karnet jest ustawiany, potwierdzają to dane z Ortex, tak samo było na wielu spółkach, które były grane przed wybiciem, pod koniec roku zweryfikujemy kto miał racje
  • Re: takie przemyślenia Autor: ~As [37.47.196.*]
    O proszę uderz w stół a nożyce się odezwą. Przypomnę przyszedłem tutaj rozmawiać merytorycznie to nagan: all, Mikesz i paru innych zaczęło mnie wyzywać. Dziś nie jestem im dłużny ale to nie ja zacząłem.
  • Re: takie przemyślenia Autor: ~all [185.164.142.*]
    wiadomo w jakim tutaj jesteś celu, takich jak Ty szmacących się za bułkę z masłem jest pełno na GPW, więc daruj sobie swoje rady, każdy widzi, że trzeba pożyczać kolejne akcje, żeby zjechać z kursem, bez tego nie idzie, pamiętaj, że trzba je będzie odkupić, niżej zjedziecie to akcjonariusze będą mieli lepszą średnią przed odkupem pożyczonych akcji
[x]
11BIT 0,79% 191,00 2025-10-01 17:04:37
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.