i twierdzisz że ktos kto kupił 200 tysia papiera za 15 zeta sprzedał go za 17 zeta? i ulica rwała jak reksio szynke i cieszyła jape że hiper interes życia robi ... bredzisz ...
poziom trollingu prezentujesz mocno naiwny ...
a po co mam czekac na jednej spółce z ful poprzedniego pakietu skoro moge w miedzyczasie dorobic kolejne pieniądze na innych spółkach? przykładowo na "cparowym" Munarze mam 84 tysie papiera i zapewne po wakacjach będe równie bogaty jak teraz na pgmsie - a takich drobnych wynalazków z perspektywami jest kilka...
Tak więc Rysiu siedź sobie i duś i kiś papier bez zarobku a ja będe w tym czasie trzepał kasiorę ...
bo czuc nędze u ciebie i sprawiasz wrażenie jakbys był na dorobku a nie inwestował ...
ryśku siedź i kiś papier ja do 27 roku pomnoże kilkukrotnie kapitał wyniesiony z pgmsa - tak więc bądź zdrów, bo kiedy wrócę kupie 4x wiecej papiera niż miałem zrzucając tutaj w czerwcu...
i taka jest różnica między nami - ja widzę dalej - 9 kwietnia widziałem potencjał w PGMSa bo łączyłem kropki z marca i lutego a Munar choc ciszej gada to słyszę co buzuje pod pokrywką... Ty capisz nędzą dnia dzisiejszego a ja jestem bogaty decyzją z dnia wczorajszego... rysiu ... leszczu - to ja śmieje sie z ciebie a ty nie łapiesz ...
Skoro stać mnie będzie kupić 4x więcej po dowolnej cenie to co to oznacza rysiu nr 2? że będę bogatszy w tym 2027 r co najmniej 8x niż dzisiaj jestem ...
boshe jak wy nic nie kumacie i takie płytkie przytyki macie bez pomyślunku - łatwo je zbijać jak packą muchy na ścianie ...
Zeus wyidz z piaskownicy bo mama juz wola na obaid,,,, ale mnie dzieciaku rozbawiles.. Jakm tam munar juz jest 5 tys obrotu?? hahaha. przeciez to jest papier ale toaletowy
Skoro kupisz po dowolnej cenie (drożej) to znaczy że będziesz mniej bogaty niż mógłbś być. A daj ci Panie Boże żebyś był bogatszy nawet i 16x. Jeszcze jakby z tym hajsem trochę ogłady ci przybyło to już w ogóle super.
Zeus to Warren Buffett bankiera:))))) Jak w takim tempie się bogacisz (8x w rok) to za 5 lat dogonisz Muska... albo szybciej. Chłopie książkę napisz albo co, kup SpaceX. Nie marnuj się tutaj.