Waś Pan nie czytał wiadomości wczorajszego mejla od RM . -:)
Wysłał pisma odwoławcze tu ,tu ale o Kazachskiej koncesji ani słowa lepszy od BLG . Powstaje pytanie czy ta koncesja jeszcze jest?
A jaka religia da Ci konkrety? Małecki ma wyznawców, którzy w niego wierzą i to wystarczy. Mają też diabełkowatego, sorry, danielkowatego, rogatego złego ducha, który ich od tej wiary odciąga. Wszystko się domyka. Prorok prowadzi.
I tak oto na treściachh "koncesja jest czy nie ma" a także "wykup, dywix , mol i orlen" minie lato a za nim kolejne lata. Już widać, że zmierzają te wpisy do nikąd.
Koncesja bez wypełnienia warunków w niej zawartych , wraca do Ministerstwa a złoże jest wystawiane na aukcję ponownie - organizatorem przetargu jest spółka córką Samruk Kazyna - Tauken Samruk. Tak to działa…Są kolejne pytania?
Johnny praktycznie opuscil forum czego wczesniej nie bylo. Zdaje sie, ze to dobry znak. Poza tym Zoska na pytania o dywidendy etc. nabiera wody w usta co jak wiadomo jest sprzeczne z jej natura. Zoska wiec cos wie, a Johnny nie chce powiedziec, pytanie kiedy jakies informacje.
A tak przy okazji pytanie do Pamowcow. Macie cos na tapecie od prezesa co nie jest oczywistym tematem zastepczym bez znaczenia dla rozwoju sytuacji? Czy was tylko czestuje tymi samymi okruchami dalej?
Na swoje nieszczescie szczurze zlapales przynete. Po to byl ten post tak samo jak wasze czy tez twoje wrzutki od trolli na przeczekanie.
Dobra czyli mamy odpowiedz. Wszystkiego dobrego niestety na swieta wielkanocne 2026 zgodnie z tym co Danielkowaty mowil ku rozgoryczeniu. Jednak Johnny mental slabiutki posiadasz hehe
Wiadro zadał pytanie - czy koncesja - DA ili NIET? Koncesja (poszukiwawcza) jest Umową - daje prawo do prowadzenia prac na terenie wyznaczonym, ale jest też zobowiązaniem do wykonania określonych prac w określonym czasie. To nie pykło 14 lat temu, więc Petrol odpadł. Stracił wiarygodność i nie dostanie koncesji na sprzedaż wody butelkowanej na parkingu dla turystów, czekających na takie atrakcje jak - przejażdżka na wielbłądach 3$, głaskanie kozy 0,5$
Dnia 2025-07-17 o godz. 11:44 ~Dno napisał(a): > Johnny praktycznie opuscil forum czego wczesniej nie bylo. Zdaje sie, ze to dobry znak.
------------------- Tworząc Jonnego prezes nie sądził że kiedyś go z nim skojarzą. Ponieważ jako Johnny dał upust swojej najciemniejszej naturze, to jak się wydało, Johnnego wycofał. Strasznie dobry znak :-)
Dnia 2025-07-17 o godz. 16:41 ~Jonny_MałeckiKiller napisał(a): > Dnia 2025-07-17 o godz. 11:44 ~Dno napisał(a): > > Johnny praktycznie opuscil forum czego wczesniej nie bylo. Zdaje sie, ze to dobry znak. > > ------------------- > Tworząc Jonnego prezes nie sądził że kiedyś go z nim skojarzą. Ponieważ jako Johnny dał upust swojej najciemniejszej naturze, to jak się wydało, Johnnego wycofał. > Strasznie dobry znak :-)
No nie, Killer. Mam diametralnie inne odczucia, a mianowicie, że Małecki nie będzie się wypierał ścisłych związków z Johnnym, zresztą podobnie jak Johnny, który wręcz epatuje familijną koligacją z prezesem.
Dnia 2025-07-17 o godz. 18:27 ~Realista napisał(a): > No nie, Killer. Mam diametralnie inne odczucia, a mianowicie, że Małecki nie będzie się wypierał ścisłych związków z Johnnym, zresztą podobnie jak Johnny, który wręcz epatuje familijną koligacją z prezesem.
---------- No weź.... gdyby jakieś środowisko, w którym się pokazałem uznało mnie za deb.ila, to bym się wypierał że nie była moja osoba :-). Ty tego nie widzisz?
Dnia 2025-07-17 o godz. 19:16 ~Jonny_MałeckiKiller napisał(a): > Dnia 2025-07-17 o godz. 18:27 ~Realista napisał(a): > > No nie, Killer. Mam diametralnie inne odczucia, a mianowicie, że Małecki nie będzie się wypierał ścisłych związków z Johnnym, zresztą podobnie jak Johnny, który wręcz epatuje familijną koligacją z prezesem. > > ---------- > No weź.... gdyby jakieś środowisko, w którym się pokazałem uznało mnie za deb.ila, to bym się wypierał że nie była moja osoba :-).
Bo myślisz racjonalnie. Nie wymagaj tego od Małeckiego. Dla niego to nieosiągalne. Kto wyrzucił Kazachów z Oila?
Dnia 2025-07-17 o godz. 13:20 ~Dno napisał(a): > Na swoje nieszczescie szczurze zlapales przynete. Po to byl ten post tak samo jak wasze czy tez twoje wrzutki od trolli na przeczekanie. > > Znaczy, że okręt nie tonie, bo te osobniki jako pierwsze uciekają z zagrożonego okrętu. Johnny ma węch. Jeszcze płyniemy.