i po co tak kłamać ? Jak ciągle jest stabilne miejsce 98.
Zresztą, wishlistą to sie można na 11bit jarać :) tutaj w CRJ to się zarabia na swoich produktach, więc pogadamy za kilka miesiecy która spółka przebije oczekiwania analityków
11 bit słabo, a zastanawiałem się czy tam nie wskoczyć i na szczęście nie zrobiłem tego. Dzisiaj nie będzie chyba wywoływanych 500 zł na Creepy :):), ale jestem dziwnie spokojny o tą spółkę...nawet się zastanawiam czy nie dobrać...ale do tego by się kurczę ciut większe obroty przydały bo i tak mam jej już sporo.
czochracz, ale co ty sie tu z trolem klocisz , odpowiadasz na jego zaczepki i bronisz 98. miejsca, piszac ze nie spada? przeciez tutaj przed startem playtestów bedzie okolo 85. miejsca minimum
Smutne fakty są takie, że poza naganianiem nic wam nie pozostało. Starrupture już miał listę na 93 miejscu 2 miesiące temu i się cofnął, a obecnie jest na miejscu 96, a od pewnego czasu awansował głównie dlatego, że gry pozycjonowane wyżej miały swoje premiery. Ta stara lista ma już ponad dwa lata. Jeżeli tu jest 60% wartości wishlisty to będzie maks, a im lista starsza tym gorzej.Tutaj nic nie zwiastuje nawet niezłej premiery. Lost Rift ma znacznie mocniejszą rozpoznawalność od tego starocia - w niecałe 4 miesiące zrobili 1/3 followers jakie Starrupture fedruje już trzeci rok ! Przecież to jest komedia. Jaki jest budżet produkcji na teraz, 35 mln ? Ile będzie do pełnej premiery ?
Tak długo jak tutaj nie będzie premiery tak długo różne nagony będą tu i ówdzie brylować. Po premierze jak zwykle zamilkną.
Geniusz: To ten przegrw z lotniska który tutaj pisze pod różnymi nickami, jako Snajper, Karo, Tomi...itp. Kupił kiedyś Creepy na górce za 1000 sprzedał za 290 i od tego poziomu ryczy tutaj że zaraz będzie i po 100 zł. By mu wzięli w bagażowni więcej roboty dali to byłby spokój:).