• Wypad z top100 wishlist Autor: ~Moro [102.117.182.*]
    Tak to wygląda po zapowiedzi playtestów :)
  • Re: Wypad z top100 wishlist Autor: ~Ehh [87.242.154.*]
    Co za baran co nic nie rozumie z gamingu, albo troll spadkowy, albo centus co chce kupic taniej :)
  • Re: Wypad z top100 wishlist Autor: czohracz [195.85.209.*]
    i po co tak kłamać ? Jak ciągle jest stabilne miejsce 98.

Zresztą, wishlistą to sie można na 11bit jarać :) tutaj w CRJ to się zarabia na swoich produktach, więc pogadamy za kilka miesiecy która spółka przebije oczekiwania analityków
  • Re: Wypad z top100 wishlist Autor: michal55 [37.47.150.*]
    11 bit słabo, a zastanawiałem się czy tam nie wskoczyć i na szczęście nie zrobiłem tego. Dzisiaj nie będzie chyba wywoływanych 500 zł na Creepy :):), ale jestem dziwnie spokojny o tą spółkę...nawet się zastanawiam czy nie dobrać...ale do tego by się kurczę ciut większe obroty przydały bo i tak mam jej już sporo.
  • Re: Wypad z top100 wishlist Autor: ~niecierpliwy [178.43.175.*]
    oj, nie cofniesz ciuchci.

Ranking Społeczności STEAM po Starcie Zapisów na Playtesty
    Z Gier przed Premierą StarRupture Awansuje na:
    71miejsce +7
    Liczba Fanów 33898
  • Re: Wypad z top100 wishlist Autor: ~Ehh [87.242.154.*]
    czochracz, ale co ty sie tu z trolem klocisz , odpowiadasz na jego zaczepki i bronisz 98. miejsca, piszac ze nie spada? przeciez tutaj przed startem playtestów bedzie okolo 85. miejsca minimum
  • Re: Wypad z top100 wishlist Autor: ~Smutnefakty [31.179.102.*]
    Smutne fakty są takie, że poza naganianiem nic wam nie pozostało. Starrupture już miał listę na 93 miejscu 2 miesiące temu i się cofnął, a obecnie jest na miejscu 96, a od pewnego czasu awansował głównie dlatego, że gry pozycjonowane wyżej miały swoje premiery. Ta stara lista ma już ponad dwa lata. Jeżeli tu jest 60% wartości wishlisty to będzie maks, a im lista starsza tym gorzej.Tutaj nic nie zwiastuje nawet niezłej premiery. Lost Rift ma znacznie mocniejszą rozpoznawalność od tego starocia - w niecałe 4 miesiące zrobili 1/3 followers jakie Starrupture fedruje już trzeci rok ! Przecież to jest komedia. Jaki jest budżet produkcji na teraz, 35 mln ? Ile będzie do pełnej premiery ?

Tak długo jak tutaj nie będzie premiery tak długo różne nagony będą tu i ówdzie brylować. Po premierze jak zwykle zamilkną.

• Re: Wypad z top100 wishlist Autor: ~Wiedza [37.248.201.*]
    Geniusz!
  • Re: Wypad z top100 wishlist Autor: ~snajper [37.47.150.*]
    Geniusz: To ten przegrw z lotniska który tutaj pisze pod różnymi nickami, jako Snajper, Karo, Tomi...itp. Kupił kiedyś Creepy na górce za 1000 sprzedał za 290 i od tego poziomu ryczy tutaj że zaraz będzie i po 100 zł. By mu wzięli w bagażowni więcej roboty dali to byłby spokój:).
  • Re: Wypad z top100 wishlist Autor: ~niecierpliwy [178.43.175.*]
    na ten moment wszystko idzie zgodnie z planem. Mamy pierwszy krok, single. Czekać na wrażenia influ i kolejny mam nadzieję będzie coop.
[x]
CREEPYJAR 0,22% 450,00 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.