• Kurs Autor: ~Akcjonariusz [83.20.83.*]
    Cenę akcji na GPW rozgrywa stara ekipa. Przestali się bać KNFu ? Z moich obserwacji wynika że hasło jest następujace : " żadnych wzrostów, najwyżej spadki. " Niestety.
  • Re: Kurs Autor: ~InżynierMaliniak [169.197.85.*]
    Dnia 2025-07-15 o godz. 09:46 ~Akcjonariusz napisał(a):
    > Cenę akcji na GPW rozgrywa stara ekipa. Przestali się bać KNFu ? Z moich obserwacji wynika że hasło jest następujace : " żadnych wzrostów, najwyżej spadki. " Niestety.

A gdzie "przepraszam" tych, którzy piszą od lat że nie zarobicie ?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.74.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.52.*]
  • Re: Kurs Autor: ~Akcjonariusz [83.20.83.*]
    Moim celem NIE BYŁO zniechęcanie do spółki a tylko opisanie tego co widzę !!!!! A tych trzech , którzy wypowiadali się po mnie traktuję jako narzędzia w rękach starej ekipy.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.128.*]
  • Re: Kurs Autor: ~Muminek [176.102.90.*]
    Dnia 2025-07-15 o godz. 10:37 ~Jw napisał(a):
    > Panie Akcjonariusz, skąd pomysł, że oni kiedyś się bali KNF? Widziałeś, ile czasu toczą się takie sprawy i czy kończą się sukcesem tej instytucji? Nie pytam o możliwą wysokość tylko, ile faktycznie za to dostaną, jeśli ktoś im coś udowodni? Oni na takich numerach nie zarabiają 200 tys. tylko miliony. Pytanie raczej, kiedy i czy tym razem przy współpracy lub przy cichym przyzwoleniu zarządu. Tu ci tak ciężko pracująca dniem i nocą, a także w święta od lat naganiacze nie siedzą dla przyjemności, bo kto miał by przyjemność z opluwania i ciągłym ataków. I w końcu można była sprzedać akcje koło 0,30 gr to ktoś specjalnie czekał, żeby sprzedać po 0,26? Każdy niech robi coś chce. Ja mimo tego, że zarząd jest jaki jest uważam, że spółka jest dobra i nie widzę powodów do sprzedaży, a już na pewno w tych cenach, ale nie takie spółki stały kilka lat w miejscu żeby później w tydzień, czy dwa dać zarobić. Dla mnie to jest dość mizerna manipulacja, ale z zakupami czekam niżej, bo mam czas.

maliniak z kolegami manipulują tutaj mocno. Aby tutaj trochę ugrać, to należy działać właśnie na przekór maliniakom a poza tym w ciągu 5 lat można było ich trochę rozpracować. Ja też bym chętnie dokupił po te 19 gr / akcję, którą to cenę tyle razy maliniak obwieszczał. Jednak wiem, że aż tak nisko nie uda się dokupić. A tak poza tym, to są inne spółki na GPW z większą płynnością i dynamiką. Grunt to mieć dywersyfikację. Wtedy nie zważa się na malinioki. Na Hub.Tech zarabia się inaczej niż na spółkach z głównego parkietu i po prostu trzeba to przyjąć. Warto przemyśleć, jakie mogą być najbardziej prawdopodobne (dwa lub trzy) scenariusze na najbliższe kilka (kilkanaście) miesięcy i zwyczajnie być do tego przygotowanym. A zyski przyjdą (tak jak to było w ciągu ostatnich 5 lat).
  • Re: Kurs Autor: ~Akcjonariusz [83.20.9.*]
    Sprzedaż akcji o godż. 16.46.49 potwierdza moją tezę
  • Re: Kurs Autor: ~Kol [5.173.202.*]
    Jeśli piszesz o teorii, że nie będzie wzrostów to w sumie nie teoria a fakt. Pisałem wcześnie, że dopóki nie będzie zakończenia postępowań to żadnych wzrostów nie będzie. Choć muszę przyznać, że takie zachowanie pod koniec sesji jest dziwne. Może to przerzucanie akcji między rachunkami a może ktoś wychodzi i już nie patrzy, po ile, ale oby sprzedać.
  • Re: Kurs Autor: rcicho [77.89.75.*]
    Co ciekawe to kurs po zwaleniu do pozoimu 0,2520zł odbił się na 0,2640 i nie było żadnych ofert sprzedaży a powinny być w okolicy 0,26zł. Ktoś puścił caly pakiet i dlatego się zwaliło. Na wykresach nic złego się nie wydarzyło a na świeczkowym mamy świecę szpulkę z długim dolnym knotem co dobrze wróży. Polecam wykreshttps://imgur.com/a/TeBIGKh
  • Re: Kurs Autor: rcicho [77.89.75.*]
    Nadal uważam, że lada dzień zaczną się spore wzrosty na Hubtech a dziejsza sesja nie zmieniła mojej oceny a nawet się umocniłem w wierze. Dzisiaj kupowałem bo dziś krew się polała.
[x]
HUBTECH 0,42% 0,24 2025-12-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.