• Baza z grafenem już dostępna Autor: jazi1 [93.159.48.*]
    Jest już dostępna na stronie. Nie wiem od kiedy weszła ale dziś rano sprawdzałem i jest. Co do tego czy pozostały towar sprzedaje sie jak Świerże bułeczki to nie wiem jakie były stany magazynowe ale widzę, ze lakiery sie wyprzedały bo duzo niedostępnych jest. Ale to tylko moje takie rozważania
  • Re: Baza z grafenem już dostępna Autor: jazi1 [93.159.48.*]
    Rozmawiałem z P Sylwią na walnym i tak jak tu już pisalem i wielu innych:
    Nie wszędzie trzeba, nie wszędzie sie da ( na takie informacje tez musimy być gotowi) i nie wszędzie jest to uzasadnione ekonomicznie. Z tą ekonomicznością chodzi o to, ze stosunek poprawy parametrów do wzrostu ceny może być nieakceptowalny dla konsumentów.
    Oj. Nie nie. Moi drodzy. Przepraszam. Błędnie odczytałem sygnatury na stronie . Baza wciąż WKROTCE W SPRZEDAZY. Przepraszam. Bije sie w piersi. A lakiery jak naj bardziej dostępne. Pomyliłem oznaczenia. Myślałem ze koszyk przy zdjęciu oznacza kłódkę czyli brak towaru. Jeszcze raz przepraszam.
  • Re: Baza z grafenem już dostępna Autor: ~GrubyLoLo [185.164.141.*]
    I tak będzie grubo
  • Re: Baza z grafenem już dostępna Autor: ~Staszek [5.146.249.*]
    Jazi, napisz o czym jeszcze rozmawialiscie na walnym. Czy pytal ktos o ramy czasowe, jakies kamienie milowe, zakladany poziom sprzedazy w poszczegolnym kwartalach, zakladany okres osiagniecia rentownosci. Pisales, ze powiedziano, ze pieniedzy nie zabraknie. Do jakiej kwoty gotowi sa dofinansowac spolke, bo chyba te 0.5 mln to zostanie przepalone. O grafen juz nie pytam, bo to najwyrazniej temat, ktory bedzie dosc mocno odsuniety w czasie.
  • Re: Baza z grafenem już dostępna Autor: ~Staszek [5.146.249.*]
    Jazi, sledze dosc regularnie co dzieje sie na stronie 8belle. To nie tak, ze produkty sie wyprzedaly, one jeszcze nie zostaly wprowadzone do sprzedazy :))
    Tak, masz rację. To oczywista pomylja z mojej strony. Źle zinterpretowałem te symbole. Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie
  • Re: Baza z grafenem już dostępna Autor: jazi1 [78.30.81.*]
    Staszek. Na żadne z wymienionych przez Ciebie pytan nie znam odpowiedzi. Jak już kiedyś pisalem p. Artur i p. Sylwia nie są zbytnio wylewni w opowiadaniu ze szczegółami i choćby zarysem co do któregoś z kwartałów co sie będzie działo. Nawet 1 lipca nie powiedzieli ze tego dnia będzie ruszał sklep. To nie jest tak, ze ktos kto jest na walnym ma dostęp do jakichś tajemnic czy informacji cenotworczej, o której reszta inwestorów dowie sie z opóźnieniem. Zarząd bardzo pilnuje zasad poufności.
[x]
HILANDER -0,41% 2,44 2025-11-10 12:11:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.