• uff wyszedłem z tego syfu bez straty Autor: ~Grześ [185.55.64.*]
    kue czasu zmarnowałem na tym balonie, na szczęsicue udało się ucieć
  • Re: uff wyszedłem z tego syfu bez straty Autor: vincent_v [84.205.172.*]
    :):):) Dziękujemy i zapraszamy ponownie. Takich inwestorów nam trzeba, którzy cieszą się, że po miesiacach mogą oddać bez zysku.
  • Re: uff wyszedłem z tego syfu bez straty Autor: ~BratKamrat [185.252.222.*]
    Gratulacje, spokojnie we wrześniu odkupisz w okolicach 10 groszy.
    Myślisz, że odkupie po 10 groszy? Oby ..
  • Re: uff wyszedłem z tego syfu bez straty Autor: ~BratKamrat [185.252.222.*]
    Dnia 2025-07-15 o godz. 21:58 vincent_v napisał(a):
    > Myślisz, że odkupie po 10 groszy? Oby ..

No może nie dokładnie za 10 groszy ale w tym przedziale tzn 10-19 groszy. No chyba że sprzedadzą technoenergy to jeszcze taniej będzie. Ale do września nie sprzedadzą.
  • Re: uff wyszedłem z tego syfu bez straty Autor: ~King [46.112.78.*]
    I bardzo dobrze zrobiłeś że sprzedałeś już jest -25% od wczoraj a Vincent naganiacze spędzi ty kolejne lata na haku
  • Re: uff wyszedłem z tego syfu bez straty Autor: ~Grześ [185.55.64.*]
    odkupione 20% niżej, teraz pora klepać kółka
  • Re: uff wyszedłem z tego syfu bez straty Autor: ~Petr [31.0.88.*]
    To powinno być zakazane
  • schizofrenia czy co? Autor: ~zejdznaziemie [193.108.116.*]

skoro niby chcesz odkupić po 10 groszy to po co naganiasz do tego bezczelnie kłamiąc?

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-sprezyna-sie-napina-oze-zwykle-rusza-po-sandragon,71580611.html

• Re: schizofrenia czy co? Autor: ~zejdznaziemie [193.108.116.*]
    vincent_v przyznaj się od kiedy i na jakim haku tu wisisz, a nie próbuj robić z ludzi sam wiesz kogo?
  • Re: schizofrenia czy co? Autor: ~suziquatro [185.191.206.*]
    Dnia 2025-07-17 o godz. 14:00 ~zejdznaziemie napisał(a):
    > vincent_v przyznaj się od kiedy i na jakim haku tu wisisz, a nie próbuj robić z ludzi sam wiesz kogo?

Wisi od prawie 5 lat, kupował po 6 zł, potem trochę dokupił. Ale od tamtego czasu niezmiennie nagania.
    Już niewielu takich grześków zostało, pora ruszać:)
  • Re: uff wyszedłem z tego syfu bez straty Autor: ~DonS [79.124.108.*]
    Dnia 2025-07-15 o godz. 09:17 ~Grześ napisał(a):
    > kue czasu zmarnowałem na tym balonie, na szczęsicue udało się ucieć

Brawo Grzesiu, a głoopi vincent dalej wisi na haku i macha nóżkami a przy okazji pluje na każdego komu się udało.
    Dokładnie brawo grześ!
    Takich inwestorów jak ty i DonS nam trzeba na GPW, nazywam ich nawozem giełdowym:):):)
    A kasa niech płynie od nie cierpliwych do cierpliwych.
  • Re: uff wyszedłem z tego syfu bez straty Autor: ~Analityk [195.160.185.*]
    Dnia 2025-08-08 o godz. 10:38 vincent_v napisał(a):
    > Dokładnie brawo grześ!
    > > Takich inwestorów jak ty i DonS nam trzeba na GPW, nazywam ich nawozem giełdowym:):):)
    > > A kasa niech płynie od nie cierpliwych do cierpliwych.

Ale przecież to nie oni tylko ty jesteś nawozem giełdowy. To tobie short sprzedał pożyczone akcje za 6 zł bo mu uwierzyłeś że jeszcze tego samego roku będą warte 16 zł. 5 lat je trzymałeś a potem oddałeś je shortowi ponad 10 razy taniej. Więc to ty jesteś nawozem.
  • Re: uff wyszedłem z tego syfu bez straty Autor: vincent_v [37.30.0.*]
    tak, tak helmut, jestem pod wrażeniem twojej dedukcji. W sam raz, kogoś komu dali maturę i wmówili, że jest wykształcony:)
    Powiem ci w tajemnicy, że zadowolę się tu poziomami 6-8 pln
    Dnia 2025-08-08 o godz. 15:01 vincent_v napisał(a):
    > tak, tak helmut, jestem pod wrażeniem twojej dedukcji. W sam raz, kogoś komu dali maturę i wmówili, że jest wykształcony:)
    > > Powiem ci w tajemnicy, że zadowolę się tu poziomami 6-8 pln

No jak to? przecież ostatnio pisałeś że czekasz na 10 groszy bo musisz odkupić. Vincent kiedyś ta twoja nieporadność tutaj i to ciągłe żebractwo, naganianie i wymyślanie co chwilę nowych bajek było zabawne, teraz jest już po prostu nudne. Mi się już nawet nie chce z ciebie śmiać.
  • Re: uff wyszedłem z tego syfu bez straty Autor: ~DonS [193.108.116.*]
    Dnia 2025-08-08 o godz. 16:11 ~Analityk napisał(a):
    > Dnia 2025-08-08 o godz. 15:01 vincent_v napisał(a):
    > > tak, tak helmut, jestem pod wrażeniem twojej dedukcji. W sam raz, kogoś komu dali maturę i wmówili, że jest wykształcony:)
    > > > Powiem ci w tajemnicy, że zadowolę się tu poziomami 6-8 pln
    >
    >
    > No jak to? przecież ostatnio pisałeś że czekasz na 10 groszy bo musisz odkupić. Vincent kiedyś ta twoja nieporadność tutaj i to ciągłe żebractwo, naganianie i wymyślanie co chwilę nowych bajek było zabawne, teraz jest już po prostu nudne. Mi się już nawet nie chce z ciebie śmiać.

To fakt, mega nudny i przewidywalny się zrobił. Cały czas to samo w kółko. Czekamy na EPSI będzie mega up, kurs leci w dół, wtedy zaczyna wyzywać Wronę, kurs nadal leci to wtedy wyzywa poznańskich od pajtasi i czy jeszcze nie zrzucą, kurs w miarę się stabilizuje to opowiada jak to short musi oddać pożyczone akcje i że tylko 10 milionów w obiegu i pani z KNF patrzy, w międzyczasie jest kolejny raport z działalności i kurs znowu zaczyna spadać i znowu się zaczyna bajka o czekaniu na ESPI o nowoczesnym parku maszynowym i o wchodzeniu w podbój kosmosu. Po drodze spółka się pozbywa majątku ale to dobrze bo czyści bilans :) i tak od 5 lat od 6 zł do 60 groszy. To już akcjoinm na tym swoim trupie był o wiele bardziej kreatywny. Tu już nie ma po co siedzieć bo vincent się zestarzał i już nic nowego nie wymyśli.
    Nie kompromituj się po raz N...ty
    Żadnego majątku spółka nie sprzedała !!!
    Ma to co miała kilka lat temu jako CSY. Kurs wtedy oscylował między 4 a 6 pln. Dolicz 6-8 letnią inflację. Czy 0,6 to dużo każdy oceni sam:)
    Po twoich kwiatkach, kiedy myliłeś marże z zyskiem, nie wiedziałeś co to przeszacowanie aktywów, upieralesś się, że trzeba tu rejestrować grę na krótko w KNF itp itd. nikt nie będzie brał cię na poważnie oprócz takich grześków, którzy oddali że stratą, a teraz szukają pocieszenia jak rośnie:)

> > Po twoich kwiatkach, kiedy myliłeś marże z zyskiem, nie wiedziałeś co to przeszacowanie aktywów, upieralesś się, że trzeba tu rejestrować grę na krótko w KNF itp itd. nikt nie będzie brał cię na poważnie oprócz takich grześków, którzy oddali że stratą, a teraz szukają pocieszenia jak rośnie:)

oczywiście łżesz jak zawsze wklej to co wyżej nazmyślałeś!

Rośnie buahahha kupiłeś za 6 zł oddałeś poniżej 60 groszy co ci rośnie? Chyba guz mózgu.

[x]
OZECAPITAL 0,93% 0,54 2025-09-19 16:12:26
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.