I w końcu net go zawiedzie albo operator. Ale dokupił. Jak było po 1zł wystawiał 14k, ostatnio 31k a teraz patrze wystawia już 37k czyli kupuje. Chłop ma nierówno pod sufitem, tyle miesięcy i mu się nie znudziło.
Wystawia się zlecenie WDC (ważne do czasu). Ustawia się czas na 8:59:59 i zlecenie samo się unieważnia. Net może zawodnikowi wysiąść, nie ma to żadnego znaczenia. Widzę, że dziecko nie znasz rodzajów zleceń na GPW
Zarabiam pożądną kasę bez takich myków. Kiedyś dzwoniło się do brokera i też się zarabiało. Obeznani w technologii a około 90% na giełdzie traci. Ja nie straciłem od 2009 ani grosza. Co roku podwajam lub potrajam kapitał i się nie chwalę.
Dnia 2025-07-15 o godz. 09:14 ~Jan napisał(a): > Zarabiam pożądną kasę bez takich myków. Kiedyś dzwoniło się do brokera i też się zarabiało. Obeznani w technologii a około 90% na giełdzie traci. Ja nie straciłem od 2009 ani grosza. Co roku podwajam lub potrajam kapitał i się nie chwalę.
I słusznie że się nie chwalisz. Znajomością ortografii a szczególnie znajomością matematyki. Podwajając 10 tys zł rok w rok od 2009 r miałbyś dzisiaj ponad 650 mln zł a potrajając miałbyś ponad 430 miliardów zł. Średnio 230 miliardów.
I taki krezus pisze posty na bankierze ... Śmiech na sali.