• Vcast komercjalizacja Autor: ~aa [85.221.134.*]
    Ja mam tylko kilka pytań retorycznych, może ktoś spróbuje mi odpowiedzieć:

1. Skąd 130 milionów przychodów z vcast do 2028 roku, sporo ipopema pisze, że jak dobrze pójdzie to projekt dopiero ruszy w tym roku
    2. Skąd 130 milionów przychodów skoro większość ma pochodzić z USA a ani słychu o FDA?
    3. Skąd tak stabilna prognoza 130 milionów przychodów, skoro dokładnie tyle samo prognozowali w październiku 2024, a od tego czasu kurs USD/PLN łagodnie rzecz ujmując jest w trochę innym miejscu?

Spółka bardzo ładnie komunikuje umowy na monitorowanie arytmii, ale beznadziejnie to co się dzieje z Vcastem. Można pomyśleć wręcz, że projekt jest w zawieszeniu, bo spółka musi spłacać zadłużenie akcjonariuszowi, który częściowo za technologię vcast wykupił pół spółki i nie ma pieniędzy na jej rozwijanie.
  • Re: Vcast komercjalizacja Autor: ~Adam [146.70.130.*]
    Przeczytaj dokladnie reco a pisz bzdur. Słowo 'do' robi duża roznice.
  • Re: Vcast komercjalizacja Autor: ~aa [85.221.134.*]
    "Przeczytaj dokladnie reco a pisz bzdur."

Po polsku spróbuj napisać.
    Przykro mi, że nie potrafisz zrozumieć podstawowych komunikatow. Troszke jak Ankieter z patentem. Zreszta napisałeś pytanie retoryxzne wiec znasz odpowiedz.
  • Re: Vcast komercjalizacja Autor: ~Wodnik [178.43.248.*]
    Zakładając że wie co to jest pytanie retoryczne
  • Re: Vcast komercjalizacja Autor: ~Niestety [46.112.74.*]
    Zgadza się, spolka powinna podać więcej informacji w temacie vcast ale widocznie mają tylko frazesy, 130 mln sugeruje ze jednak ta komercjalizacja ma ruszyć ale to frazes w tym momencie, jedynie z diagnostyka mam wrażenie że faktycznie moga ruszyć w ciągu pół roku ale co dalej, tutaj tylko domysły
    Czasem zastanawiam sie czy koledzy inwestuja w akcje Żabki czy medtechu. Panowie, przecież to jest długi proces, macie najlepszy przykład z patentem . Wniosek został złożny jescze przed uzyskaniem cert. Diagnostyka wydaje sie naturalnym pierwszym wyborem po podpisaniu listu intencyjnego. Co dalej? Obstawiam ze rok 2026 rozwoj vcast w Europie a 2027 wniosek do fda na Usa. Tu wszystko idzie zgodnie z kamieniami milowymi a ty tylko bijecie piane ,zreszta w wiadomym celu.
  • Re: Vcast komercjalizacja Autor: ~Marco1981 [217.28.134.*]
    To jest proces na lata, a ci co teraz kupują akcje niedługo się o tym przekonają.
[x]
MEDICALG 2,07% 39,45 2025-09-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.