a zobaczycie że dotarliśmy albo lada chwila dotrzemy do dołka. rysuje się ogromna szansa na wzrost .najpóźniej za kilka miesięcy a być może nawet lada dzień się zacznie.
spadało przez prawie 20 lat ze 100zł na 0,9zł, dobiliśmy albo dobijamy do 3-go dołka. nie gra roli czy dołkiem jest te 0,9zł czy też parę procent niżej.to nie już żadnego znaczenia.jak ktoś trzyma się analizy technicznej i widzi szansę na zarobek to pora się pakować do wagonu już teraz bo potem pociag odjedzie a nastepną stacją może nie być 2 czy 3zł bo to będzie pendolino a nie koleje regionalne
Na wykresie mają własnie zwieńczenie masywne formacje tworzone przez ponad 20 lat i to dwie na raz -trójkąta i odwróconej głowy z ramionami.Jedna w zasadzie jest już ukończona, a drugą aby wypełnić do końca potrzeba też już niewiele.Potem jak pociąg ruszy nie będzie przystanków. Impulsem mogą być zyski z nowego kontraktu.Jeśli bowiem wspópraca bedzie owocna dla obu stron kwota umowy może zostać zwielokrotniona.A rynek na tym walorze jest wybitnie wyprzedany, niewiele potrzeba aby nastąpił gwałtowny wzrost kursu, ci co chcieli sprzedać albo musieli już dawno to uczynili.
Wykresy wykresami,formacje formacjami ale nawet intuicja mi mówi ,że lada chwila zacznie się wzrost.A mam intuicję.Panie Franc pobudka, pociąg już podstawiony na stację, dyżurny ruchu wydał juz zezwolenie.......
Według mnie formacje dopełniły się .Ogłaszam koniec bessy na Skotanie. Obstawiam wzrost i to silny..Myślę nawet , że to kwestia dni a nie tygodni czy miesięcy. CZAS START
Tu nawet nie chodzi wyłącznie o analizę techniczną ale sugeruję wejść w wyniki finansowe za 2 Q 2025 i zobaczyć jak obecnie zmniejszyła się strata w porównaniu do poprzednich kwartałów, mimo że umowa która to spowodowała działa zaledwie od 22.05.2025. Można zatem domniemywać iż w następnym kwartale pojawią się zyski. Jak przeczytasz umowę dowiesz się że przy zyskownej współpracy obu stron kwota umowy może ulec znacznemu zwiększeniu , a tym samym zyski jeszcze mogą wzrosnąć. Wiepsza już dawno zjedli, szambo właśnie prawie wyschło ,a ty jak widzę tego nie dostrzegasz. Za pewien czas skonfrontujemy kto miał rację. Ja dostrzegam coraz więcej białych łabędzi.
To są dopiero przedbiegi, pierwsze koty za płoty.Za jakiś czas będą jednodniowe wzrosty o 20, 30, 50% Nie może być inaczej bo domknęły się właśnie formacje budowane przez dekady. Pisałem o tym niedawno. Firma ta nieważne czy produkowałaby pinezki czy kapstle do butelek i tak by wystrzeliła. A tu w dodatku poprawiają się wyniki finansowe i zbiega się to z analizą techniczną wręcz idealnie więc musi być strzał w kosmos, to jedynie kwestia czasu.Ciekawe jest to również z psychologicznego punktu widzenia.Jak się domyślam większość skamlących tutaj to ci którzy stracili na tych akcjach podczas tych wieloletnich spadków i oni będą tu wypisywać wszystko co najgorsze nawet jak Skotan będzie przebijał 10zł. I ja wam dam dobrą radę jeśli kierujecie się emocjami nie bawcie się w giełdę bo się nie nadajecie do tego . Wejdziecie jak to piszecie w knura ponownie jak będzie po 50-100zł i znowu stracicie, szkoda więc waszych pieniędzy i waszego zdrowia.Tak naprawdę to jest za każdym razem niesamowite bo owe głosy krytyczne dopiero będą słabnąć wraz z już absurdalnie wysokim poziomem kursem, a racjonalnie powinnmo być przecież odwrotnie.
Czy ty nie rozumiesz nas ?
My mamy ,tu skamlący kupę akcji i drugie tyle okradzeni z akcji .Później okradzeni z praw poboru które zrobiły się bezwartościowej. To był innowacyjny projekt -pierwszy na świecie żeby unicestwić prawa poboru .
Nie będziemy kupować akcji po 100 bo nigdy po tyle nie będą .Oby na 10 weszły to pożegnamy z radością tego knura opasłego który rysował wykres według swoich inwestycji o których nikt z rynku nic nie wie .A 10 lat temu to było och ach czego to oni nie będą robić .I prąd z fal ,i wodór i gaz koksowniczy ,drożdże które świat oczyszczą ,olejki ...no wprost niesamowita spółka .My już mamy akcje i nie będziemy nabywać w fantastycznych cenach.
Ten "nafali" kupowal akcje po 0,90? W jakim okresie? I co uczy innych,ktorzy trzymaja dwie dekady?Tacy nie dzialaja impulsywnie. Im juz na nich nie zalezy.Wiec sie ogarnij i nie pouczaj!!.
Włacz stooq ,wykres 20 letni .
ORGR budowany od 2008 roku .
Nawet oczyszczalnię specjalnie opóźniają już 2 lata i raporty minusowe żeby ramię orgr było normalne .
A telefony im już włączyli ? Czy nadal biuro mają w lesie. Takich nafali było tu już wielu i wszystkich pogrzebali żywcem. Był skotek, był słynny skot i tylko skotan pozostał pod nową nazwą. Jak był śmieciem tak dalej jest i nic się nie zmieniło
Skitan pamketamcz lat 2003 -2007 ciekawostka spolka ta od dziś wiedzieć prym w największym procentowo wzorem w historii gpw nawet cdprojekt dał mniej.....
Wtedy skotek rez nie miał fundamentów miał zajac sie biopaliwami ktore praktycznie nigdy nie ruszyły jedno jest ciekawe
Główny akcjonariuszem czyli Boryszew tak jest zaplecze finansowe i w każdej chwili moze pójść info że np Łuseczki do amunicji bedzie robiła spolka zależna od Boryszewa czyli onesano .... kwestia czasu jak sam Boryszew wykorzytsa do czegoś spółkę .... Nie po to rysuje 20 lat aby nic z tego nie było:D
Skotan pamietam z lat 2003 -2007 ciekawostka spółka ta do dziś wiedzie prym w największym procentowo wzrostem w historii gpw nawet cdprojekt dał mniej.....
Wtedy skotek też nie miał fundamentów miał zająć sie biopaliwami ktore praktycznie nigdy nie ruszyły jedno jest ciekawe
Głównym akcjonariuszem jest Boryszew tam jest zaplecze finansowe i w każdej chwili moze pójść info że np Łuseczki do amunicji bedzie robiła spółka zależna od Boryszewa czyli onesano .... kwestia czasu jak sam Boryszew wykorzytsa do czegoś spółkę .... Nie po to rysuje 20 lat aby nic z tego nie było:D
Patrzę na wpisy i widzę, że na Skotanie 9 na 10 to czyste emocje. A emocje na giełdzie są najgorszym doradcą. Na szczęście ta 1 na 10 coś wnosi za co dziękuję .Czytam na przykład ,że wcześniej spółka miała masę nietrafionych inwestycji. I zgoda ale czy to wyklucza ,że te ostatnie mogą być w końcu trafione? Giełda działa podobnie jak bank. Ktoś kto nawet latami nie pracował otrzyma w banku kredyt o ile przedstawi papier że ma już robotę i regularnie zarabia.I takie są szanse ze Skotanem.Na razie są pierwsze symptomy że projekt działa, strata mimo krótkiego czasu działania umowy się znacznie zmniejsza i pojawia się nadzieja na zysk , tym samym większe umowy i zysk jeszcze większy i co najwazniejsze trwały, a to musi skutkować wzrostem kursu. Dokonując jedynie analizy technicznej czuję nosem ( a nosa mam dobrego) wyjątkową szansę w tym przypadku na bardzo silny wzrost kursu. W przypadku poprawy wyników jest to niemal pewne. A te emocje chociaż rozumiem bo sam też nie zawsze zarabiam powodują niestety, że nie widać istoty rzeczy. Jesteście już w innej rzeczywistości. Zresztą po cóż ja tyle piszę. Po wzrostach kursu poznacie że miałem rację.
Dopełniło się . Taniej już nie będzie. Mam wrażenie, że za ostatni kwartał będą już zyski co wspomoże wzrosty. Jedno jest pewne z uformowanych formacji wynika ,że teraz już będzie rosło. Pytanie brzmi jak szybko. Ciekawe ile dziś urośnie? 5,10,15,20%....... Jeśli ktoś chce obecnie sprzedawać to........ sugeruję szklankę zimnej wody.