Zapytam z ciekawości. Co tobą kieruje, że od wielu miesięcy 24/dobę i 7 dni w tygodniu jęczysz na forum razem z jeszcze jednym "gościem" ? Nie macie akcji, spółka to dno, a wy na okrągło tu warujecie:-) Macie zaordynowaną taką formę terapii, czy jesteście jeszcze przed leczeniem? Dziwni "goście":-)
Dnia 2025-07-14 o godz. 18:55 ~myśliwy napisał(a): > Zapytam z ciekawości. Co tobą kieruje, że od wielu miesięcy 24/dobę i 7 dni w tygodniu jęczysz na forum razem z jeszcze jednym "gościem" ? Nie macie akcji, spółka to dno, a wy na okrągło tu warujecie:-) Macie zaordynowaną taką formę terapii, czy jesteście jeszcze przed leczeniem? Dziwni "goście":-)
dzieki mnie nie zostales upolowany przez ekipie jak wiesko po 0.44 rok temu
Hej chłopie nie pisz bzdur. wiesko został upolowany wyżej. Podejrzewałem, że przy 0.8zł, ale on sam naprostował, że to było przy jego, teraz nie wiem do końca, czy spekulacyjnych działaniach, czy normalnym inwestowaniu, ale poziom to był przy 0.88zł. Nie pisz więc bzdur i się doucz.
Myśliwy już Ci kiedyś odpowiedziałem. Jesteśmy tutaj bo mamy akcje i jesteśmy wqrwieni że daliśmy się nabrać na to Głowno. Spółka kompletnie niewiarygodna. Myśliwy albo sprzedaż że stratą albo będziesz uśredniał to posiedzisz tu dłużej i sam się przekonasz.