Dnia 2025-07-14 o godz. 14:55 ~TomHardy napisał(a): > Dziwnie się kurs po takim info zachowuje
Jeżeli są/ będą prowadzone rozmowy o aktywnosciach o których mowa w komunikacie, to przychodzi mi jedna z firm, ktora kilka razy próbowała dostać się na GPW odkładając terminy, ostatnio pisano o jej zamiarach wejścia na NC 2021 r. Jej sytem wykrywania i neutralizacji dronów, to I liga. Jeżeli, to sie sprawdzi, to kurs .....
Warszawa, 14.07.2025 (ISBnews) - Klabater rozważa w ramach przeglądu opcji strategicznych m.in. rozszerzenie działalności na sektor militarny oraz rozpoczęcie aktywności w obszarze technologii podwójnego zastosowania (dual-use), w tym w szczególności rozwiązań związanych z bezzałogowymi systemami powietrznymi (dronami) oraz systemami obrony i monitoringu przestrzeni powietrznej (Air-Defence), podała spółka. Klabater przystąpił do wstępnych rozmów z wybranymi podmiotami operującymi w przedmiotowym segmencie.
Tak na moje oko, zostało jeszcze " gorącej" podaży, która będzie rzucona w rynek przy dzisiejszych wzrostach jakieś 200.000- 300 000 sztuk akcji, która nie będzie czekać na rozwój sytuacji z powodu pokazania się w akcjonariacie Ragnara. Potem już wzrosty przyśpieszą.. ;;)
Dnia 2025-07-15 o godz. 08:49 ~daszek napisał(a): > Tak na moje oko, zostało jeszcze " gorącej" podaży, która będzie rzucona w rynek przy dzisiejszych wzrostach jakieś 200.000- 300 000 sztuk akcji, która nie będzie czekać na rozwój sytuacji z powodu pokazania się w akcjonariacie Ragnara. > Potem już wzrosty przyśpieszą.. ;;)
Powiesiłeś ludzi na SYGNIS, teraz tutaj uprawiasz nagonkę, nie wstyd ci?
Dnia 2025-07-15 o godz. 09:22 ~green napisał(a): > Dnia 2025-07-15 o godz. 08:49 ~daszek napisał(a): > > Tak na moje oko, zostało jeszcze " gorącej" podaży, która będzie rzucona w rynek przy dzisiejszych wzrostach jakieś 200.000- 300 000 sztuk akcji, która nie będzie czekać na rozwój sytuacji z powodu pokazania się w akcjonariacie Ragnara. > > Potem już wzrosty przyśpieszą.. ;;) > > Powiesiłeś ludzi na SYGNIS, teraz tutaj uprawiasz nagonkę, nie wstyd ci?
Przecieniasz moje możliwości "wieszania" ludzi. Wklej mój post/ wątek na Sygnis za którego powinienem się wstydzić. A jakaż tu nagonkę tu uprawiam, piszę, żeby kupować, a może, że będzie rosło do 20 zl ? Tu będzie dziś ładny plus, więc oddychaj spokojnie.. ;;)
Dnia 2025-07-15 o godz. 09:54 ~Jko napisał(a): > Nie wyglada zeby mialo dzis rosnac Daszek niestety
"Gorąca "podaż dobiega końca, jak szacowałem wstępnie będzie w granicach 200 000 / 300 000 sztuk, ale widać, że dołączyli wystraszeni teoriami, że już Ragnar może sypać. O dzisiejsze wzrosty jestem spokojny..
Dnia 2025-07-15 o godz. 10:01 ~daszek napisał(a): > Dnia 2025-07-15 o godz. 09:54 ~Jko napisał(a): > > Nie wyglada zeby mialo dzis rosnac Daszek niestety > > "Gorąca "podaż dobiega końca, jak szacowałem wstępnie będzie w granicach 200 000 / 300 000 sztuk, ale widać, że dołączyli wystraszeni teoriami, że już Ragnar może sypać. > O dzisiejsze wzrosty jestem spokojny..
Dnia 2025-07-15 o godz. 10:04 ~green napisał(a): > Dnia 2025-07-15 o godz. 10:01 ~daszek napisał(a): > > Dnia 2025-07-15 o godz. 09:54 ~Jko napisał(a): > > > Nie wyglada zeby mialo dzis rosnac Daszek niestety > > > > "Gorąca "podaż dobiega końca, jak szacowałem wstępnie będzie w granicach 200 000 / 300 000 sztuk, ale widać, że dołączyli wystraszeni teoriami, że już Ragnar może sypać. > > O dzisiejsze wzrosty jestem spokojny.. > > Wstydu nie masz....
Masz rację, robię Ci konkurencję. Przepraszam.. Tyle w temacie twoich żalów, jeżeli nie masz nic merytorycznego do napisania.