na 6 letnim zakresie oRGR własnie się kończy drugie ramię. Wybicie na 45-50 to będzie pierwszy ruch potem cofka do szyi i dopiero prawdziwy ruch w kierunku 140-160 (wykres logarytmiczny) będzie w ciągu 2 lat, ja tak to widzę i całą swoją kasę obstawiam w ten scenariusz
Podaję to co widzę według AT na najbliższą zmianę kursu.
Do tego Ipopema w ostatnim raporcie z dnia 08.07. wycenia MDG wg fundamentów na 40,70 PLN (szczególnie podkreśla znaczenie i zwraca uwagę na 4Q2025, reszta słabo).
https://pl.investing.com/equities/medicalg-consensus-estimates
Jak dla mnie puzle układają się.
Kupiłem jakieś drobne/skromne udziały, to tyle.
Dodam jeszcze taki szczegó, że dziś MDG wypuściła ogłoszenie rekrutacyjne na kolejnego/ych BDM, znaczy się że faktycznie sprzedaż pali się im w rękach i potrzebują obrabiać kolejne oferty.
Super informacja, proszę o źrodło.
Nierozumiem tych waszych potyczek odnosnie kursu. Przecież wszyscy wiemy kto tu rozgrywa papier teraz. Dlatego spodziewam się ciekawego info w najblizszym czasie
Dziękuję. Jak dla mnie nic nowego co mogło by mnie zaskoczyć w tym materiale.. Inwestując w grudniu w ta spółkę wiedziałem ze jest zdeptana i kurs jest nieadekwatny do rozwoju. Dlatego nie podniecam sie kursem obecnym i bardziej niż te wasze kreski interesuje mnie ogłoszenie pracy dla specjalisty , Kroczek po kroczku
Dobrze panowie piszecie. Strategia jest prosta. Wywalic pod oporem, zakupic po korekcie z 40plus i czekac co bedzie dalej. Z marszu 45 nie wezmie, trzeba byc czujnym. Ciekawe ile czasu zajmie powrot pod opor. W sumie moze to byc w dwa dni, a moze tygodniami. Ale widac pozytyw po zmianie prezesa, no i kurs poki co wybil sie z konsolidacji. Musi to teraz obronic. Obecny tydzien mega wazny