• Wstyd przyznać Autor: ~Jonas [5.173.164.*]
    Ale od kiedy jestem na cln, w portfelu miałem kilka spółek które obserwowałem z zamiarem wejścia po wyjściu z cln. Realia są takie że to g nadal nie może wyjść z dołka mimo chwilowych wzrostów rok temu, jednocześnie inne spółki urosły po 100, 150 a nawet 200%. Najlepsze że nawet taki Orlen lepiej wypada na tle tego badziewia... Jak mogłem się tak pomylić.....
  • Re: Wstyd przyznać Autor: wojo_wnik [15.220.65.*]
    Nie jesteś sam. Takich jest tu mnóstwo, łącznie ze mną. Ale z drugiej strony bezpieczniej jest czekać tu aniżeli kupować np. Pure - spólkę ze zgłoszonym wnioskiem o upadłość. Mam nadzieję, że to coś się ruszy bo rzeczywiście jest juz ponad rok kolejnych, wielkich nadzieji. Wyjść i zapomnieć.
  • Re: Wstyd przyznać Autor: ~Ja [46.112.76.*]
    Wyjść, zapomnieć i nigdy nie wracać
  • Re: Wstyd przyznać Autor: ~Masakracja [77.65.100.*]
    Pierwszy błąd to to że weszliście w to badziewie a drugi że nie wychodzicie i patrzycie na to co rosło i chcecie żeby w jakimś stopniu ta spółka wam to zrekompensowała co mogliście zarobić gdzie indziej, niestety analiza wsteczną zawsze skuteczna
  • Re: Wstyd przyznać Autor: ~Masakracja [77.65.100.*]
    Żeby nie było ja też nie jestem idealny :) pisałem w jakimś poście że siedziałem w amd jak było po 82 dolary a sprzedałem po 108, jest po 156 :) życie jak to się mówi
[x]
CLNPHARMA 2,70% 22,80 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.