• znów wash trade na całego !! Autor: ~wuj [188.146.136.*]
    właśnie wykonali dwa zlecenia sprzedaży w tej samej godzinie minucie sekundzie ! dobre, o wcześniejszych przerzucankach w ramach układu nie wspomnę, ale mam opracowane !
  • Re: znów wash trade na całego !! Autor: ~wuj [188.146.136.*]
    wszystkie złodziejskie przesypywania w celu oszukania innych uczestników rynku mam zapisane i opracowane, nie odpuszczę !!!,wszystko , na przestrzeni tych tygodni będzie wykorzystane !!
    Dnia 2025-07-14 o godz. 14:47 ~wuj napisał(a):
    > wszystkie złodziejskie przesypywania w celu oszukania innych uczestników rynku mam zapisane i opracowane, nie odpuszczę !!!,wszystko , na przestrzeni tych tygodni będzie wykorzystane !!

łącznie ze zleceniami podpierającymi sprzedaż przy braku zainteresowania, a także zleceniami hasłami, których dziś było sporo ..... mam nadzieję, że się wam dobiorą ....
    Dnia 2025-07-14 o godz. 14:47 ~wuj napisał(a):
    > wszystkie złodziejskie przesypywania w celu oszukania innych uczestników rynku mam zapisane i opracowane, nie odpuszczę !!!,wszystko , na przestrzeni tych tygodni będzie wykorzystane !!
    oczywiście ni można wysłać posta .... więc powtarzam wszystkie zlecenia podpierające sprzedaż przy braku zainteresowania, a także zlecenia hasła, mam nadzieję, że się wam dobiorą ...

• Re: znów wash trade na całego !! Autor: ~wuj [31.0.3.*]
    dzisiaj ciąg dalszy dokumentowania procederu, manipulacji kursem i oszukiwania drobnych akcjonariuszy co do faktycznego obrotu na spółce , ustawiania kursu poprzez przerzucanie akcjami w ramach zorganizowanej grupy manipulującej kursem.
[x]
IMMGAMES -9,37% 0,66 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.