Jak szef firmy ma mądrą żonę, która się durnowato nie mądrzy, to służy to firmie i akcjonariuszom. Trzeba też mieć na uwadze, że Pjuryści widzą, że ich perełka kursowo tak sobie leci, że już zrównała się z kursem RG. To jest coś, co widzą ludzie z innych spółek.
Czy spółka ma zyski czy straty? Zakup 40 akcji i kurs zmienił się o + 4 grosze. Z czego 20 akcji po 5.22 zł. Zostały jeszcze 382 akcje w tej cenie. Komuś zabrakło kasy na więcej? Kupuj pracoholik skoro to taka okazja. Kiedy obiecane 11 zł lub 30 zł, wielonikowcu?
Mądra kobieta, profesor ekonomii, dawny minister finansów. Kupiła akcje firmy męża bo wie najlepiej w jakim kierunku podąża obecnie komercjalizacja patentów nad którymi pracował zespół przez ostatnie prawie 20 lat. I żaden troll tego nie zakrzyczy, choć próbują jak ci z Synektika kiedy był zbierany poniżej 20
Na wątku Synektik nikt cię zna pod twoim nickiem kwinto/ucho_śledzia. Nawet ci piszący od wielu lat. Jakiego używałeś wtedy nicku? Podobno ostatnio jako szkoda i krashan.
Wczoraj nawet zagrał na ostro po raporcie, więc może jest coś grubszego w drodze ? W końcu są w stałej ofercie Diagnostyki a tam kasy nie brakuje na takie zakupy.
Dla tej firmy bycia w siecie sprzedaży Diagnostyki, to chyba jedna z lepszych spraw z typowo ekonmicznego obszaru. Ciekawi mnie tylko czy dojdzie do przejęcia. Zwłaszcza, że w tym tez udziałowo siedzi Alab czy oni ze sobą mogą konkurować o RG czy raczej głównie zbierają swoją część zysku.
Dużo tłustych zleceń z lewej w arkuszu, spokojnie bez pośpiechu. Słabi oddadzą to pójdziemy w kierunku 6,2-6,3 a jeśli będzie jakieś Espi to kto wie co dalej nas czeka ?
pracoholik. Idzie zgłoszenie do moderatora za wprowadzanie w błąd. Chyba, że podasz link dotyczący Alab jako akcjonariusza. Ja podaję: https://stooq.pl/q/h/?s=dia
Kwinto/ucho ze śledzia wreszcie poniosły nerwy. Jestem ciekawy czy podejdzie tym razem do ponad 10 zł jak już raz było w przeszłości. W sumie to nie wiem jakie były wtedy fundamenty pod taką wycenę ale czy można teraz liczyć nareszcie na obiecane 30 zł? W sumie dobrze, że udało się nareszcie zejść z haka akcjonariuszowi sprzedającemu ok. 6 k lub jak woli ucho kwinta 6 kg) akcji. Aż dziwne, że ci 20 k nie chcieli ich kupić. Ale jak przerzucane były akcje z wora do wora....