• Piatkowa proba uwalenia kursu Autor: ~Loki [89.76.119.*]
    Widac, ze w piatek spekulanci chcieli rozegrac temat jak ostatnio, kiedy zeszli z 29,5 ponizej 24, tyle ze piatek im raczki poucinalo. Ktos zaczal dostawiac duze pakiety i lykac ich batony i koncowka byla zdecydowanie zielona. Przy tylu pozytywnych informacjach kierunek jest tylko jeden.
  • Re: Piatkowa proba uwalenia kursu Autor: ~Anton [89.229.208.*]
    i tu masz słuszną rację odnośie kierunku, ja również w piątek troche dokupiłem od sprzedających gdy kurs spadał.
  • Re: Piatkowa proba uwalenia kursu Autor: ~Marco1981 [31.0.95.*]
    Też dokupiłem, chociaż miałem chwilę zwątpienia, że znowu uwalą do 26-27 zł. Pojawił się spychacz, 10.000 akcji. Popyt jednak to zebrał. W końcu widać było siłę kupujących. Następny przystanek 34 zł, ale kierunek szybkie 40 zł.
  • Re: Piatkowa proba uwalenia kursu Autor: ~Algorytmik [217.119.70.*]
    Nie chcę zapeszać ale zapowiada się tu mocne ssanie. Jak pisali na Stockwatch, porównywalnych firm jest na świecie kilka. A te które wymienili - HeartFlow i Cleerly, w dodatku nie są w ogóle notowane.
  • Re: Piatkowa proba uwalenia kursu Autor: rcicho [77.89.75.*]
    Co tu duzo mówić Po osiągnięciu 30,50zł (najwyższy poziom od roku) nastąpiła niespodziewana korekta i panika posiadaczy akcji kora w pewnym momencie doprowadziła kurs do poziomu 27,80zł. Inwestorzy się przesstraszyli i oddawali akcje ale popyt doprowadził kurs do 29,60zł. Dzięki tej korekcie kupiłem po raz piewrszy te akcje w sporej ilości. Czy to już koniec tej korekty czy będzie trwała pokaże przyszły tydzień.
  • Re: Piatkowa proba uwalenia kursu Autor: ~Dad [79.184.251.*]
    Czyli jeśli to nie koniec to źle że kupiłeś ? Gratulacje, mądre inwestowanie
    Co do korekty to zawsze jest najtrudniej określić czas jej trwania ale to będzie (moim zdaniem) krótka korekta czyli jednodniowa lub killkudniowa i po jej zakończeniu znów do góry.
    A to, że jesteśmy w silnym trendzie wzrostowym i są same sygnały kupna pokazuje jasno wykres tygodniowy, który polecam zobaczyć. Wybicie ponad dwa poprzednie szczyty potwierdzone wysokimi obrotami. Swietne zachowanie MACD i innych wskazników to są jasne sygnały rynku byka. https://imgur.com/a/lc71vtf
  • Re: Piatkowa proba uwalenia kursu Autor: ~Ihaaaaa [5.184.209.*]
    2 sesje po kilka % silny trend wzrostowy ... Zostawiam bez komentarza
[x]
MEDICALG -0,74% 33,45 2025-12-16 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.