• To się dzieje Autor: ~Pytam [37.225.42.*]
    https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-9be2bf71-82bc-4a53-a3b7-fa85992b27cc
  • Re: To się dzieje Autor: ~Pytam [37.225.42.*]
     Co się dzieje... ? Autor: ~Cyrima [84.10.252.*] 2025-07-12 08:52
    (...) To może być koniec spółki, kurs od 2 lat zalicza liniowy zjazd, naganiacze też zamilkli. Inwestorzy są zawiedzen

Defetyzm szerzony przez ..... ( sam uzupełnij, a dla mnie) naganiacza.

I ja jako wieloletni inwestor Sedivio (wcześniej EC2) nie jestem zawiedziony.

• Re: To się dzieje Autor: ~Wojtek [77.65.94.*]
    Ja też cierpliwie czekam chociaż muszę przyznać iż nie spodziewałem się iż przez okres ponad roku spólka nie wygra żadnego istotnego przetargu (tak jak było to w latach poprzednich ) który da nam jakąś odpowiedz co do dalszego rozwoju firmy.Na plus narzędzie testsec miejmy nadzieję że wspólnie z cyrimą będą gamechangerem na dalszej drodze rozwoju spółki.
  • Re: To się dzieje Autor: ~Cyrima [84.10.252.*]
    na razie to jest wielka ku.. . Wielkie słowa, obietnice, a co mamy to widzimy, pięknie wychodziło naganianie na spółkę, brawa za marketing, bo reszta jest do bani.
  • Re: To się dzieje Autor: ~Realnie [37.225.11.*]
    Jak na razie to ty naganiasz obrzydzając bezpodstawnie i gołosłownie Spółkę.
    A co niby nie zostało zrealizowane ?
    Co jest niby do bani?

Wal faktami, a nie pustakami.
  • Re: To się dzieje Autor: ~Cyrima [84.10.252.*]
    do bani są chociażby przetargi, niczego nie robi sedivio, do bani są informacje o spółce dla inwestorów, jeśli jest inaczej to proszę nas inwestorów uświadomić co się dzieje w temacie przetargów ? Ponownie 11 sierpnia po publikacji raportu za Q2 będzie świrowanie, że sytuacja na świecie, że wiatr wiał nie z tej strony, że Trump, że Putin, że nielegalni imigranci :) to już zaczyna być tragikomedia co tu się wyprawia. Piszę w imieniu kilku inwestorów, którzy tak samo jak ja są zaniepokojeni tym co na spółce się dzieje.
  • Re: To się dzieje Autor: ~Wojtek [77.65.94.*]
    Spółka stworzyła cyrimę do tego masz testsec oraz nawigatora więc 3 narzędzia które można skapitalizować.W przetargach startuje i coś robi bo zatrudnia nowych pracowników do projektów a gdyby się zwijała to raczej by nie zatrudniała .To nie są przetargi za 5 złotych tylko za grube miliony stąd trzeba cierpliwości. Trzeba poczekać do końca roku i wówczas powiedzieć sprawdzam.
[x]
SEDIVIO -1,00% 9,90 2026-05-21 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.