Co się dzieje... ? Autor: ~Cyrima [84.10.252.*] 2025-07-12 08:52 (...) To może być koniec spółki, kurs od 2 lat zalicza liniowy zjazd, naganiacze też zamilkli. Inwestorzy są zawiedzen
Defetyzm szerzony przez ..... ( sam uzupełnij, a dla mnie) naganiacza.
I ja jako wieloletni inwestor Sedivio (wcześniej EC2) nie jestem zawiedziony.
Ja też cierpliwie czekam chociaż muszę przyznać iż nie spodziewałem się iż przez okres ponad roku spólka nie wygra żadnego istotnego przetargu (tak jak było to w latach poprzednich ) który da nam jakąś odpowiedz co do dalszego rozwoju firmy.Na plus narzędzie testsec miejmy nadzieję że wspólnie z cyrimą będą gamechangerem na dalszej drodze rozwoju spółki.
na razie to jest wielka ku.. . Wielkie słowa, obietnice, a co mamy to widzimy, pięknie wychodziło naganianie na spółkę, brawa za marketing, bo reszta jest do bani.
do bani są chociażby przetargi, niczego nie robi sedivio, do bani są informacje o spółce dla inwestorów, jeśli jest inaczej to proszę nas inwestorów uświadomić co się dzieje w temacie przetargów ? Ponownie 11 sierpnia po publikacji raportu za Q2 będzie świrowanie, że sytuacja na świecie, że wiatr wiał nie z tej strony, że Trump, że Putin, że nielegalni imigranci :) to już zaczyna być tragikomedia co tu się wyprawia. Piszę w imieniu kilku inwestorów, którzy tak samo jak ja są zaniepokojeni tym co na spółce się dzieje.
Spółka stworzyła cyrimę do tego masz testsec oraz nawigatora więc 3 narzędzia które można skapitalizować.W przetargach startuje i coś robi bo zatrudnia nowych pracowników do projektów a gdyby się zwijała to raczej by nie zatrudniała .To nie są przetargi za 5 złotych tylko za grube miliony stąd trzeba cierpliwości. Trzeba poczekać do końca roku i wówczas powiedzieć sprawdzam.