• Czy ja dobrze rozumiem Autor: ~Ciekawski [37.47.153.*]
    Z waszych wpisów wynika że Govena prowadzi cały czas ,bez żadnych problemów i przerw,swoją działalność.
    Ale!!!pewnego dnia prezes K,stwierdził że jemu już nie chce się prowadzić wszystkich formalności, związanych z bycia Spółką akcyjną .
    Czy w prawie o spółkach akcyjnych, nie ma obowiązuku skupu akcji od akcjonariuszy?
    Przecież oni mają nasze Pieniądze, które my wpłaciliśmy na ich rozwój. Proszę o komentarz
  • Re: Czy ja dobrze rozumiem Autor: ~Mateusz_Kowalski [5.173.151.*]
    Źle rozumiesz. Nie nie ma. Dlatego inwestycje są obarczone właśnie takim ryzykiem. Nie czytało się dokumentow do podpisania w domu maklerskim???? Plus jest taki że nie jesteśmy jakimś ursusem Rafako getback z 500 akcji arkcjonarouszami ukończonymi na oszczędności życia po C/WK 15 i materiałach prasowych o super rozwoju.
  • Re: Czy ja dobrze rozumiem Autor: ~Ciekawski [37.47.153.*]
    W takim razie, po co wszyscy piszecie jakieś wypociny,,,,jak im wszystko wolno !!!! a my musimy się na wszystko godzić, bo podpisaliśmy
  • Re: Czy ja dobrze rozumiem Autor: ~Mateusz_Kowalski [5.173.164.*]
    A od czego jest forum? Nie można się komunikować. Że jest raport w KRS przez który mamy zawieszenie od roku? Że pkd zmienili
[x]
GOVENA -10,00% 0,27 2024-06-03 16:36:21
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.