• O ile dobrze liczę Autor: ~Emrek [178.43.241.*]
    To w 2025 r Elektrotim podpisał umowy na kwotę (brutto ) ok 315 mln vs Atrem 245 mln (brutto). Jak widać uwzględniając tylko raportowane umowy ELT podpisał umowy na kwotę ok 30 % wyższą hihihihihi (o ile czegoś nie pomyliłem, każdy może sam zweryfikować) , Przypomnijmy CZ ELT wg bankiera (12,7) vs Atrem (21,2 ), kapitalizacja Atrem vs ELT jest 14 % mniejsza. Każdy oceni po wynikach czy wzrost/ spadek danej spółki był słuszny hihihihihi.
  • Re: O ile dobrze liczę Autor: ~TAXI [37.47.116.*]
    Emrek . Co ci powiem w tajemnicy , robisz tu za takiego stańczyka... ale co zrobić tacy tez byli potrzebni na dworze.
  • Re: O ile dobrze liczę Autor: ~Kondi [31.60.65.*]
    Emrek dziękujemy za te wszystkie informacje....masz jeszcze jakieś? Bo może jest coś czego nie wiem o Elt mi tam nie pr,rszkadza mieć te dwie spółki na raz, choć obecnie nie mam żadnej. Czekam z kapitałem na rozwój wydarzeń. Atrem uroslo w kila dni ponad 10zl Elt spadło ponad 10zl w kilka tygodni jakieś powody spadku są narazie chyba konsola zobaczę w którą stronę ruszy i czy kupię czy nie. Lepiej stracić okazję niż kapitał.
  • Re: O ile dobrze liczę Autor: ~Nowy [89.64.76.*]
    Emrek a ja ci zdradzę że taki unibep podpisuje umowy kilka razy większe niż atrem z elektrotim razem wzięte a kapitalizację ma mniejsza i co ty na to ? Jak to wyjaśnisz ? Jeszcze się jarasz na ile to mln podpisali umowy ?
[x]
ATREM 0,76% 53,00 2025-09-23 15:06:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.