• Bez zmian Autor: ~todi [80.49.179.*]
    Dawno tu nie wchodziłem. Poziom dyskusji jak był żenujący tak pozostał. Jak widać kurs ns poziomach które zakładałem. Tak nudnej Spółki ze świecą szukać. Dalej z jednej strony bzdury wypisują tu naganiacze n Wytonował nieco a wzrosty na czele z niejakim Johnym czy Swawolnikiem. Wytonował nieco Lychy widać ze powoli dociera do niego że się mylił. Z drugiej strony Tomas , Krzyś itd. Prognoz na najbiższe półtocze podam w najbliższym czasie.
  • Re: Bez zmian Autor: ~czarodziejka [193.32.176.*]
    nie musisz tadek się podszywać pod kogoś kim nigdy nie byłeś xd
  • Re: Bez zmian Autor: ~Cvn [31.60.252.*]
    Wypłacili dywidendę, kasa trafiła do akcjonariuszy i nie ma teraz pod co rosnąć więc się kisi i spada ot po prostu typowy gniot
  • Re: Bez zmian Autor: ~Lychy [83.7.150.*]
    Przypominam że Twoja prognoza dotyczyła 3 lat, minęło 1,5r:) Mówiłeś o 85zl w tym okresie, chwilę temu miałeś 100+ komu oddasz 20%?:)
  • Re: Bez zmian Autor: ~LESS [89.73.36.*]
    A ten swoje brednie. Przecież Todii mówił o okresie dwóch lat. Pisał o cenie bez udziału dywidendy. Wyjątkowy beton z tego Lychego . ,O może nadawał by się na zatwardziałego , starodawnego księgowego a nie prognostyka czy też analityka. Przecież to że spółka wypłaca dywidendę czy też robi skup każdy wie.
    Oczywiście że pierwszy wpis jaki zamieścił dotyczył 3lat, to że masz pamięć ryby nie znaczy że wszyscy tak mają.
  • Re: Bez zmian Autor: ~Todi [80.49.179.*]
    Lychy jakie 100 zł. . To jest cena z dywidena.. Moje prognozy dywidendy nie uwzględniają, Nigdy nie podawałem i podaję prognoz kursu z dewdeną. Pozatym mówiłem o dwóch. Przez te półtora roku mam 100% sprawdzalniści, Czy to mało. A jaka jest twoja trafność odpowiedz sobie sam. Nie wprowadaj jwięc ludzi w błąd.
    Mam znaleźć Twój pierwszy wpis który mówił o 3 latach? Już Ci go kiedyś przytoczyłem. No tak, wygodnie mówić że nie uwzględniają dywidendy? Przy nowej grze powiesz że Twój wpis nie uwzględniał nowej gry? XD
  • Re: Bez zmian Autor: ~Hhh [77.252.56.*]
    Samozachwyt....
    https://m.bankier.pl/forum/temat/14506117
    Oto pierwszy post z prognoza... Post z marca 2024...
  • Re: Bez zmian Autor: ~Less [5.173.93.*]
    Lychy nie wchodzi.w dyskusje z Todim bo przegrywasz. z kretesem
    Gość wie co pisze. Ucz się od niego a wyjdziesz na tym dobrze.
    Wolałbym żebyś odniósł się do 3lat, ale co zrobić:)
[x]
TSGAMES 0,11% 92,00 2025-11-07 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.