Dawno tu nie wchodziłem. Poziom dyskusji jak był żenujący tak pozostał. Jak widać kurs ns poziomach które zakładałem. Tak nudnej Spółki ze świecą szukać. Dalej z jednej strony bzdury wypisują tu naganiacze n Wytonował nieco a wzrosty na czele z niejakim Johnym czy Swawolnikiem. Wytonował nieco Lychy widać ze powoli dociera do niego że się mylił. Z drugiej strony Tomas , Krzyś itd. Prognoz na najbiższe półtocze podam w najbliższym czasie.
A ten swoje brednie. Przecież Todii mówił o okresie dwóch lat. Pisał o cenie bez udziału dywidendy. Wyjątkowy beton z tego Lychego . ,O może nadawał by się na zatwardziałego , starodawnego księgowego a nie prognostyka czy też analityka. Przecież to że spółka wypłaca dywidendę czy też robi skup każdy wie.
Lychy jakie 100 zł. . To jest cena z dywidena.. Moje prognozy dywidendy nie uwzględniają, Nigdy nie podawałem i podaję prognoz kursu z dewdeną. Pozatym mówiłem o dwóch. Przez te półtora roku mam 100% sprawdzalniści, Czy to mało. A jaka jest twoja trafność odpowiedz sobie sam. Nie wprowadaj jwięc ludzi w błąd.
Mam znaleźć Twój pierwszy wpis który mówił o 3 latach? Już Ci go kiedyś przytoczyłem. No tak, wygodnie mówić że nie uwzględniają dywidendy? Przy nowej grze powiesz że Twój wpis nie uwzględniał nowej gry? XD