• shopping time Autor: ~arczi [79.127.186.*]
    ja tam dokupuje trole i ten piotrus o wielu nickach ;) wyjazd ja jestem pozytywnie nastawiony czekam na newsy w przyszlym tygodniu, mam nadzieje ze coś puszczą

nara trole
  • Re: shopping time Autor: ~Apex [37.31.153.*]
    Kupuj gdy leje się krew
  • Re: shopping time Autor: ~Jakub [93.157.114.*]
    Krew to się lała jak było w okolicy 1 zl, ale w sumie w ciąż jest tanio
  • Re: shopping time Autor: ~Apex [37.31.153.*]
    Jak ktoś ma czas to za miesiąc lub dwa zarobi kupują w obecnej cenie.

IA to teraz paliwo rakietowe na wzrosty więc nie mam obaw co do tego , że będzie powyżej 10 zł.
    Mam czas, poczekam...
  • Re: shopping time Autor: ~arczi [79.127.186.*]
    podobnie u mnie wczoraj troche dokupilem, dyszka jak nic w ciagu kilku miesiecy.
    czekam na plany na najblizszy rok

Panowie - dyszka będzie w mig (oczywiście po odpowiednich infach) - czekajcie na więcej - popatrzcie na ile są wyceniane spółki z branży, a tu mamy (niby) działającą firmę z kontraktami (pewnie dopiero pierwszymi), ale z dużym potencjałem. Miałem kiedyś Scope Fluidics po 18 zł, nie wytrzymałem ciśnienia i nie doczekałem dywidendy (koło 80 zł/akcje) - zarobiłem, ale nie tyle co mógłbym… podobnie z columbus. Więc ja trzymam do duuuzo wyższych poziomów i Wam też życzę wytrwałości
  • Re: shopping time Autor: ~As [188.146.14.*]
    Właśnie za duży jest akcent na niby
  • Re: shopping time Autor: ~Jodwk [185.48.249.*]
    Na gieldzie jest tez spolka Vee, tak mialo byc pieknie a spadla z 200zl na 10zl i to przy rizwijajacym sie biznesie w AI. Kapitalizacja 20mln.

Wcale nie musi byc tak kolorowo jak sie komuś wydaje bo gdyby bylo to kurs bylby juz 10zl a nie jest i nie wyglada aby bylo wiecej niz 3zl.
  • Re: shopping time Autor: ~Kuba [31.0.91.*]
    W przyszlym tygodniu sie sporo wyjasni. Ja sie nie napalam, bo z jakiegos powodu rynek tego nie kupuje. Po infie o term sheet mielismy ssanie na poziomach ponad 3 zl, a teraz znowu jestesmy na 2 zl. Wycena 4 mln z groszami. Smiech na sali albo kolejna scienma jakich na NC pelno.
    We też mam w portfelu - co prawda dużo mniejszy pakiet, ale gdzieś tam też z w nich wierzę. Na całe szczęście wchodziłem w okolicy obecnego kursu.

A co do „niby” - zobaczymy, zweryfikujemy. Ten nowy gość z RN to wg mnie klucz do sukcesu spolki - Ralf Sigmund - ma szerokie koneksje biznesowe, w tym w Chinach
  • Re: shopping time Autor: ~Julius [37.30.23.*]
    Ale jakie ma koneksje?
  • Re: shopping time Autor: ~As [213.134.184.*]
    Była komisja, w której specjalistą od wypadków został człowiek, który mówił, że dużo lata samolotem jako pasażer .. więc ten może dużo nocuję w hotelach?
  • Re: shopping time Autor: ~Jakub [31.0.59.*]
    Dajcie im czas… ja na razie nie oceniam, bo nie mam podstaw - niech wrzuca strategie to za rok, dwa możemy weryfikować, czy coś zrealizowali
    jak maja realny biznes i wrzuca ta volarie do srodka to jestesmy w domu. malo akcji cap maly jest pole do manewru, peace
  • Re: shopping time Autor: ~Jakub [31.0.59.*]
    Realny to może jest, ale pytanie na jaką skalę już działają i jakie mają fizyczne możliwości ekspansji, żeby skalować swój biznes
  • Re: shopping time Autor: ~Piotr [109.243.128.*]
    To już nie będzie Kubusiu 90 zł ;-) Jakie to wszystko słabe to Twoje naganianie. 2 zł na stałe przebić nie potrafi a ten pisze że 10 zł minie tak szybko że to będzie proces ledwo zauważalny ......może za 5 lat;-)
    piotrus pedz na garin tam puchnie w sam raz dla ciebie , bierz chwilowke dorzuc 1k i czekaj grzecznie
    ja czekam na jakies info i chyba jeszcze cos dorzuce, do ciebie tez z 1k dorzuce jak wezmiesz chwilowke zeby ci troche podbic emocje
  • Re: shopping time Autor: ~Niemen [45.141.152.*]
    Urósł dwa grosze i już nawalają.
    co za jelenie boli ze zle wybrane , jeszcze macie czas trole ;)
[x]
DETGAMES 0,00% 1,73 2025-11-10 16:23:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.