to smiec smiec smiec
kupilem po 4,3 sprzedalem po 5
troszke odkupilem po 4,3
chyba juz wiecej nie kupie
wyniki wynki gowniane tylko spekulacyjne wzrosty
zycze 5-10 -15 najpierw wyniki
jak tam POLATACH? trzymasz dalej zlecenia na KGH po 60? lepiej, już nie możesz się pewnie doczekać realizacji krótkich po 1800. więc nie błaznuj bo każdy wie, że nie ma ideałów.
czyzbys zapomnial jaki smrod byl dwa dni temu (DUpA ODZYLA BO W usa 1,2% UROSLI
DZIECIAK JESTES NIE MAM ZADNYCH KONTR . A KGHM WEDLUG MNIE PRZY 93 pln JEST I BYL ZA DROGI TERAZ TEZ)
30 spolek na powyzej -10%
budujemy drugie ramie RGR i spadowa do 18 TEGO moze dociagna
a co do relpola to smiec tak jak fam i ponar -PARE SZTsmieciA MAMALE ZARAZ Wywalam i papa
relpol zaliczyl zjazd 20% TO CHYBA NIE JEST NORMALNE W KILKA DNI
Powitac. Niestety nie miałem możliwości śledzenia sesji dzisiaj, szkoda, ale z tego co widze to w miare spokojnie było. Dziadek Obel, co ja Tobie będe piasł, i tak zapewne zbytnio nie zkumasz o co biega więc .....ogarnij się i nie szczekaj. Pozdrawiam.......a stany ładnie do góry ;)
Mnie nic nie musisz synku tylko wiecej szacunku dla pozostałych !pozatym nie piernicz głupot puki co i nie szczytuj tu co dzień ! chyba że to pisanie pierdółł cie podnieca no to pisz i szczytuj ,uważaj żeby ci łba ten orgazm samozadowolenia nie rozwalił !ameryke puki co do bucika ! jesli nie widzisz paniki na papierze toś buc
Ojej, upierdliwy jesteś chłowieku......zacznijmy od tego: najpierw naucz sie czytac ze zrozumieniem, nigdzie nie pisałem że AT jest wyśmietnite, co napisałem to widac wyżej, cytuje: chyba coraz lepiej wygląda, nikt tu nie szczytuje, tym bardziej że nie jest mi to potrzebne, dowartościowany jestem , a takich upierdków jak Ciebie to wciągam przez lewo dziurke od nosa na śniadanie....a co do pisania na forum, masz z tym problem? , jesli tak to nie czytaj, proste jak drut, chyba to i Ty zrozumiesz..............więc prosze nie zaśmiecaj tego wątku, ostygnij deczko, ogarnij się i bedzie wszystko znowu dobrze. Nara i do poniedziałku.
i takie cus ..taki ........ chciał mnie i ludzi tu pouczac a sam wypiepszał jak zajac z ogonem zawin ietym ! Kapitan cmoku ze statku schodzi ostatni ! ale z ciebie burak affo wielki cyku