• Info do świeżych inwestorów Autor: ~Krzychu [78.11.114.*]
    nie szukajcie na tym forum cennych źródeł informacji o spółce, forum bankiera to straszny syf zaoszczędzicie sobie pieniędzy i nerwów.
    a do reszty uczestników tego forum, nie dawajcie atencji wujaszkowi i innym kasztanom, nie wchodzcie z nimi w inteakcje, niech sobie beczą sami do siebie

• Re: Info do świeżych inwestorów Autor: ~Seba [31.0.59.*]
    Dlaczego? Ja jestem na tej spółce od 7 lat i bardzo mi się tu podoba. Można się nieźle zabawić rozmawiając z Adamem, który sprzedał akcje po 30 i nie omieszkał się tym pochwalić na forum, potem przegrał zakład z Kraschanem i nie odszczekał go do dziś, choć to zadeklarował. Od tego czasu co chwilę zmienia nicki i próbuje wciskać innym że są powody do spadków. Jest tu niezły ubaw z tego gościa. Mam nadzieję, że jeszcze przez długi czas będzie nam tu zapewniał rozrywkę :)
  • Re: Info do świeżych inwestorów Autor: ~Krzychu [78.11.114.*]
    jasne rozumiem Twoją rozrywkę seba i nie chce Ci jej zabierać, ale jak sam tytuł mówi jest to info dla świeżych inwestorów którzy nie są tu od 30 i mogą nie znać tematu ani krotochwili którą nas tu wymieniony przez Ciebie użytkownik raczy
  • Re: Info do świeżych inwestorów Autor: ~Fazi [188.33.43.*]
    Trolle spadziowe są potrzebne, dzięki nim forum lepiej perforuje
[x]
SYNEKTIK -0,08% 250,20 2025-09-19 17:00:02
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.