mnie nie obchodzi co bredzisz, nie obchodzi mnie slogan "rynek Ci pokaże", jesteśmy w fazie akumulacji i teraz jest czas kupowania, na sprzedaż przyjdzie czas, kto kupi niżej ten więcej zarobi, a Ty z kolegami możecie szczekać dalej
Twoja przyszłość będzie taka:
1. Kurs 180 a ty: mnie nie obchodzi kurs i wasze szczekanie tu będzie 50mln zysku w 2025,
2. Kurs 170 a ty: mnie nie obchodzi kurs i wasze szczekanie tu będzie 50mln zysku w 2025
3. Kurs 150 a ty: mnie nie obchodzi co wy gadacie, to jest minimum ja dobieram na maksa, kurs będzie 500zl w 2025,
4. Kurs 140 a ty: siedzisz cicho i redukujesz
5. Koniec roku 2025 a ty bez akcji i na innej spółce rozpoczynasz naganianie.
Ty naprawdę wierzysz w te bzdury, myślisz że masz przed sobą kolegę z piaskownicy? przecież 180 zł nie mogą przebić i tracą akcje, nawet Wasze szczekanie już nie robi na nikim wrażenia
Rynek pokazuje czy spekulanci? Sorry ale bardziej mnie obchodzi zdanie klientów - graczy. A te wskazują że warto wierzyć w 11bit. Może sprzedam po wynikach za Q2, może na koniec roku, jedno wiem na pewno, na akcjach 11bit nie stracę niezależnie czy będę je kupował po 220 czy po 170. Szczekajcie pieski dalej.
porównuje zachowanie kursu i schematy, dokładnie takie samo szczekanie jak Twoje jest na większości spółek w fazie akumulacji spekuły, efekt końcowy będzie taki sam, kupujemy tanie akcje, a sprzedamy drożej za kilka miesięcy, już nie ma pary schodzić w dół?
No i tym wpisem pogrążyłeś się amebo. CDR ma przychody poza rokiem premier około 1 mld zł a zysk kilka set mln zł. Średnia jest wyższa no i fakt że CDR produkuje hiciory! A jakie przychody i zyski ma 11bit poza rokiem premier, jaką ma średnią? Bo mi wychodzi zysk średnioroczny poniżej 0.
Ot wielki naganiacz all popisał się swoją inteligencją
ja piszę o kursie i spekulacji, a Ty porównujesz przychody, te dwie spółki mają jedną wspólną cechę, g.ł.ą.b.ó.w takich jak Ty w fazie akumualacji i dojeżdżania kursu, tam przy 100zł też było ich pełno, teraz rozumiesz?
Weź amebo przyjmij, że nikt tu nie zbija kursu! Kurs sam się obsuwa bo TA średnio się sprzedaje. To że jesteś dawcą kapitału to jedno ale inni myślą i widzą że teraz nie ma pod co rosnąć to po co to kupować? Tylko Janusze kupują długoterminowo i codziennie siedzą na forum i płaczą że kurs się obsuwa.