• Zakład Autor: ~trele-morele [15.220.65.*]
    Nie zapytałem się co było przedmiotem zakładu:
    Autor: ~Andy [46.134.116.*] 2025-07-08 15:31
    Opublikowano przy kursie:  112,00 zł , zmiana od tamtej pory: -2,50%
    Re: Moja strategia
    Obyś się nie zdziwił koleś z tym pieprzeniem o mega spadkach. Zakład że 110 zeta nie przebiją i będą wzrosty

Andy to co stawiasz?
    Przebiło nie tylko 110 ale i 109. A jutro może być 108.

• Re: Zakład Autor: brututs [31.60.76.*]
    Na 99% spółkach nie opłaca się brać dywidendy i to pokazuje ponownie akcje banku handlowego, jak w tamtym roku tak i tym.
    Dodatkowo ten bank to jeden wielki muł i idzie swoją ścieżką jak zawsze.
    Teraz pytanie zasadnicze, do ilu spadnie a to jest bardzo mocno powiązane ze ścieżką stóp procentowych, które spadają, dlatego ja już nie przewiduję ani w tym roku ani za rok przed dywidendą, że zobaczę tu ponownie 120 zł
    Teraz do ilu spadnie, i tu nasuwa się pytanie czy mamy kontynuację hossy, czy będzie korekta, jak ponownie rynki się zachowają na cła Trumpa ? Ale na pewno nie napiszę ze niżej nie zejdzie jak.....Trzeba wyczekiwać podwójnego dna
    Może coś więcej by napisał profesor wiatr ale zamilkł na dłużej
  • Re: Autor: ~Andy [46.134.116.*]
    Mogę ci postawić flaszkę brany chcesz nagonie za dychę
  • Re: Autor: ~trele-morele [83.24.74.*]
    Wysil się na coś bardziej prestiżowego a nie jakieś siki z metanolem. I pamiętaj, że sam sponsorujesz.
  • Re: Re: Autor: ~Andy [46.134.116.*]
    Tobie to tylko flaszka bryny nic więcej koleś. P.S. Zobacz na dzisiejszy komunikat spółki o skupie akcji własnych, ponad 44 tys.po średniej cenie coś około 110, 4 zeta koleś. Ten sie śmieje kto sie smieje ostatni, za kilka dni.!!!!!
  • Re: Zakład Autor: ~Andy [46.134.116.*]
    No i jakoś nie było 108 zeta koleś
  • Re: Zakład Autor: ~trele-morele [79.191.153.*]
    Bla bla bla, zakład był o to, ze kurs zejdzie poniżej 110 zł a nie 108 zł. Ja wygrałem zakład.
    Bank się pochwalił, że przez 3 dni wygenerował dodatkowy popyt na akcjach. W związku z tym można było chyba liczyć na jakieś duże wzrosty. Tymczasem wzrosty raczej słabe. Połowa dziennych obrotów to był skup banku akcji dla pracowników i managerów. Co będzie jak bank zakończy skup? Cena akcji wzrośnie ? ha ha ha :)
  • Re: Zakład Autor: brututs [31.60.70.*]
    Czyli tak jak sądziłem odbicie zdechłego kota po wpłynięciu środków z dywidendy i zjazd na nowe minima.
    Jeszcze raz powtórzę jak ktoś myśli że w tydzień, miesiąc czy dwa tu odrobi dywidendę to jest w grubym błędzie. Na parkiet.com jest artykuł, czas banków się skończył wraz ze spadającymi stopami procentowymi i tyle w temacie. W październiku czy listopadzie będzie można myśleć pod grę pod nową dywidendę
[x]
HANDLOWY 0,00% 104,60 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.