Gr litości, załadowali was wczoraj na wyjście, a ty jeszcze bardziej spekułę nakręcasz. Pogódź się z tym, że tu już nic nie będzie. Jedyne co może, was spotkać to wykup przymusowy, bo nie wiem po co ARP trzyma te 7% FF. Chyba dla zabawy tylko
Lukas - co Ty za bzdury wypisujesz- poczytaj o spòłce, a jak nie jesteś zainteresowany, to zmień spòłkę, bo po co te Twoje wypociny, chyba że Ci płacą żebyśmy sprzedali nasze akcje - nic z tego, Ja też dokupuję :)
100 to już tu nie będzie, espi niczego dobrego nie rokuje wręcz przeciwnie. Trole naganiajace na 100 utkneli i próbują się ratować. Do końca tygodnia 5 z przodu , coraz to nowe minima i płytkie podbitka to oznacz jedno głęboki spad, po niedzieli myślę że zobaczymy 4 z przodu
Oj tylko się ośmieszasz, na rafako krzyczałaś 2zl po spadku i umoczylas , teraz tu ludzi wciągasz w bagno bo umoczylas, jak się już zawiesiłaś to nie wciagaj innych.
jakie 100 ?! 500 - geniuszu gieldy ! bo zadnych zamowien Raf.nie ma od wielu miesiecy ,a panstwowa kroplowka juz pewnie zostala przejedzona, analitycy - amatorzy do pracy ! co znowu wymyslicie ?
Gr i gdzie te twoje 100? Bo ja widzę, raczej trend odwrotny i tak jak pisałem podbitki spekulacyjne przez ten miesiąc jedynie były. Zrozumcie owce, że firma która produkuje tak niszowe produkty nigdy nie zarobi dużych pieniędzy, a pitolenie tuska o zbrojeniówce świadczy tylko o jego cynizmie. Gość liczył na głosy z regionu przed wyborami i to wszystko. Nie wiem