Nie inwestowałem w Rafako ale chciałbym poznać powody (poza spekulacją) z jakich ludzie zainwestowali w tą upadającą spółkę. Przykro mi że wiele osób straciło ale nie rozumiem dlaczego w takiej sytuacji ludzie inwestowali pieniądze.
Dnia 2025-07-10 o godz. 12:24 ~Ja napisał(a): > Nie inwestowałem w Rafako ale chciałbym poznać powody (poza spekulacją) z jakich ludzie zainwestowali w tą upadającą spółkę. Przykro mi że wiele osób straciło ale nie rozumiem dlaczego w takiej sytuacji ludzie inwestowali pieniądze.
Pod rudą obietnicę... Parkiet wprowadził ludzi w błąd powołując się na tego kolesia, ten koleś póżniej też wielokrotnie wprowadził ludzi w błąd. Czy ktoś poniesie odpowiedzialność? Oczywiście, że nie.. tzn. tak-drobni akcjonariusze. Ale jak ty takich prostych rzeczy nie rozumiesz to obawiam się partnerem do dyskusji nie będziesz.
BabaWanga Przecież Tusk nie mówił że uratuje akcjonariuszy tylko firmę Rafako. I firma będzie istnieć tylko pod inną nazwą i bez akcjonariuszy. Jak ktoś słucha a nie rozumie o czym jest mowa tylko wymyśla swoje projekcje to jego problem.
Dokładnie tak, pisałem o tym x razy żeby przestrzec ludzi ale czytanie ze zrozumieniem i łączenie kropek to ciężka domena wśród naszego społeczeństwa dotyczy również szczepionkwocow