• Marzenia się (nie) spełniają Autor: ~Ja [31.61.240.*]
    Nie inwestowałem w Rafako ale chciałbym poznać powody (poza spekulacją) z jakich ludzie zainwestowali w tą upadającą spółkę. Przykro mi że wiele osób straciło ale nie rozumiem dlaczego w takiej sytuacji ludzie inwestowali pieniądze.
  • Re: Marzenia się (nie) spełniają Autor: ~Vlad [31.178.131.*]
    zapytaj dlaczego teraz ktoś kupuje? :)))
    to czysta głupota, występuje również u antyszczepionkowców i płaskoziemców
  • Re: Marzenia się (nie) spełniają Autor: ~madry [83.27.197.*]
    to bot skupuje a pozniej srzedaje grosik wiecej, potem spuszcza i odkupuje, i schodzi coraz niżej, także zarabia na spadku,
  • Re: Marzenia się (nie) spełniają Autor: ~Zaor [91.150.220.*]
    Chyba jednka głupota występuje u szczepionkowcow
  • Re: Marzenia się (nie) spełniają Autor: ~BabaWanga [77.65.104.*]
    Dnia 2025-07-10 o godz. 12:24 ~Ja napisał(a):
    > Nie inwestowałem w Rafako ale chciałbym poznać powody (poza spekulacją) z jakich ludzie zainwestowali w tą upadającą spółkę. Przykro mi że wiele osób straciło ale nie rozumiem dlaczego w takiej sytuacji ludzie inwestowali pieniądze.

Pod rudą obietnicę...
    Parkiet wprowadził ludzi w błąd powołując się na tego kolesia, ten koleś póżniej też wielokrotnie wprowadził ludzi w błąd.
    Czy ktoś poniesie odpowiedzialność? Oczywiście, że nie.. tzn. tak-drobni akcjonariusze.
    Ale jak ty takich prostych rzeczy nie rozumiesz to obawiam się partnerem do dyskusji nie będziesz.

• Re: Marzenia się (nie) spełniają Autor: ~wert [185.72.185.*]
    BabaWanga Przecież Tusk nie mówił że uratuje akcjonariuszy tylko firmę Rafako. I firma będzie istnieć tylko pod inną nazwą i bez akcjonariuszy. Jak ktoś słucha a nie rozumie o czym jest mowa tylko wymyśla swoje projekcje to jego problem.
  • Re: Marzenia się (nie) spełniają Autor: ~Zaor [91.150.220.*]
    Dokładnie tak, pisałem o tym x razy żeby przestrzec ludzi ale czytanie ze zrozumieniem i łączenie kropek to ciężka domena wśród naszego społeczeństwa dotyczy również szczepionkwocow
[x]
RAFAKO 0,00% 0,01 2025-07-21 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.