Jest godz. 11:44 i kurs 30,90. Po odbiciu od sufitu papier wraca na miejsce. Do 39 zł brakuje 8,1 zł, a do 22 jest ścieżka do pokonania o wartości 8,9 zł. Zaczynamy.
W ciągu ostatnich kilku minut jakiś "szczęśliwiec" wypchnął z portfela 20 tys akcji (bardzo grube transakcje). Pewnie nie czyta forum, stąd nie wie, że zaraz by mógł je sprzedać po 39;)
Dnia 2025-07-14 o godz. 06:46 ~pokerzysta napisał(a): > Po 22 zł nie będę sprzedawał tylko kupował, a sprzedawał będę w granicach 29-30 zł. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
To na co czekasz, skoro możesz sprzedać po 31,00. Sprzedać i opuścić to nieprzychylne dla ciebie forum. Ja mam wrażenie ze ty jesteś tu po to żeby zniechęcać ewentualnego kupującego, mówiąc krótko płatny troll.
Moment, moment. Zanim akacje sprzedam to najpierw muszę je kupić, a chcę tego dokonać po 22 zł. Dlaczego piszesz "nieprzychylne forum"? To, że z inwestorami głównego nurtu mam różne zdanie nie oznacza, że forum jest mi nieprzychylne.
"Ja mam wrażenie ze ty jesteś tu po to żeby zniechęcać ewentualnego kupującego, mówiąc krótko płatny troll." Nikogo nie chcę zniechęcać. Każdy jest kowalem swojego losu i sam decyduje kiedy i po ile kupić/sprzedać. Co ja poradzę, że większość woli czytać o 50/80, niż niższe wartości?