Robi wrażenie,70% w miesiąc i odwaga, żeby napisać przed czasem co analizujesz i co zrobisz, a nie po wzrostach. Szacun. Trzymam kciuki za 3,3zl które napisałeś, oby ci się sprawdziło. Kolo, masz jeszcze jakiś spółeczki przeanalizowane przed wystrzałem? Jeśli to nie problem, podziel się. Pozdro.
Dzięki za uznanie ban, tez trzymam kciuki za 3,3zl. Mam kilka spółek przeanalizowanych, które uważam, że powinny rosnąć, ale jestem w trakcie zakupów, to nie mogę zdradzić. Jak zrealizuję zyski i przesunę kapitał, to dopiero mogę napisać.
ZUK Stąporków, to jedyna którą mogę zdradzić, bo już jest w portfelu. Zastrzegam, że to nie jest żadna rekomendacja, tylko moje amatorskie analizy i mogę się mylić, a wszystkie decyzje podejmujesz na własną odpowiedzialność. Powodzenia.
Trochę to trwało, żeby zebrać trochę ZUKa, ale w końcu się udało, nawet niżej, niż myślałem. Podobnie do Triggo, po 2zl było za drogo, ale teraz już zebrałem kilka sztuk. I spokojnie kolo, wszystko robię na własną odpowiedzialność. Trochę poszukałem informacji i są przesłanki na wzrosty dla obu spółek, więc teraz razem trzymamy kciuki za Zuka Stąporków i Trigo:) Pozdro.
Brawo ban, wygląda, że już jesteś na plusie na obu spółkach, tak trzymaj - nie ma za co:) Ja też jeszcze ZUK Stąporków dobrałem i czekam spokojnie, będzie dobrze. Triggo pochwalę się, że część sprzedałem przy ostatnim szczycie i już odkupiłem, także dodatkowy zysk. Jak zakończę sprawę pozostałych spółek, to ujawnię co jeszcze w portfelu trzymam. Życzę wszystkim sporych zysków. Pozdrawiam.
Cześć kolo, triggo z lekką stratą puściłem, skoda, że nie wchodziłem razem z Tobą niżej, ale ZUK Stąporków odrabia mi z dużą górką, przyznaję, że masz łeb, dziękuję za informację. Jak długo zamierzasz go trzymać ? Pozdro.