• brawo "kolo" niezły ruch Autor: ~ban [188.146.150.*]
    Robi wrażenie,70% w miesiąc i odwaga, żeby napisać przed czasem co analizujesz i co zrobisz, a nie po wzrostach. Szacun.
    Trzymam kciuki za 3,3zl które napisałeś, oby ci się sprawdziło.
    Kolo, masz jeszcze jakiś spółeczki przeanalizowane przed wystrzałem? Jeśli to nie problem, podziel się.
    Pozdro.
  • Re: brawo "kolo" niezły ruch Autor: ~kolo [37.225.19.*]
    Dzięki za uznanie ban, tez trzymam kciuki za 3,3zl.
    Mam kilka spółek przeanalizowanych, które uważam, że powinny rosnąć, ale jestem w trakcie zakupów, to nie mogę zdradzić.
    Jak zrealizuję zyski i przesunę kapitał, to dopiero mogę napisać.

ZUK Stąporków, to jedyna którą mogę zdradzić, bo już jest w portfelu. Zastrzegam, że to nie jest żadna rekomendacja, tylko moje amatorskie analizy i mogę się mylić, a wszystkie decyzje podejmujesz na własną odpowiedzialność. Powodzenia.
  • Re: brawo "kolo" niezły ruch Autor: ~ban [188.146.156.*]

Trochę to trwało, żeby zebrać trochę ZUKa, ale w końcu się udało, nawet niżej, niż myślałem.
    Podobnie do Triggo, po 2zl było za drogo, ale teraz już zebrałem kilka sztuk.
    I spokojnie kolo, wszystko robię na własną odpowiedzialność.
    Trochę poszukałem informacji i są przesłanki na wzrosty dla obu spółek, więc teraz razem trzymamy kciuki za Zuka Stąporków i Trigo:)
    Pozdro.
  • Re: brawo "kolo" niezły ruch Autor: ~kolo [37.225.20.*]
    Brawo ban, wygląda, że już jesteś na plusie na obu spółkach, tak trzymaj - nie ma za co:)
    Ja też jeszcze ZUK Stąporków dobrałem i czekam spokojnie, będzie dobrze.
    Triggo pochwalę się, że część sprzedałem przy ostatnim szczycie i już odkupiłem, także dodatkowy zysk.
    Jak zakończę sprawę pozostałych spółek, to ujawnię co jeszcze w portfelu trzymam.
    Życzę wszystkim sporych zysków.
    Pozdrawiam.
  • Re: brawo "kolo" niezły ruch Autor: ~ban [188.146.148.*]
    Cześć kolo, triggo z lekką stratą puściłem, skoda, że nie wchodziłem razem z Tobą niżej, ale ZUK Stąporków odrabia mi z dużą górką, przyznaję, że masz łeb, dziękuję za informację. Jak długo zamierzasz go trzymać ? Pozdro.
[x]
TRIGGO 0,00% 0,89 2026-06-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.