pokisiłem akcje miesiac... sprzedałem z 0.5% stratą. Idę odkuć się gdzie indziej. Tu się nic nie dzieje. Totalna blokada. Hamulcowy nie puszcza. Nie będę sie kopać z koniem. Pozdro dla twardzieli
Pozdro, faktycznie sprzedając te 4 akcje wywołałeś lawinę nie ma co. Niestety żałuj poczekał byś trochę to na 6 pak harnasia.bys ugrał, było by na wieczorne odurzenie.
Twój wybór. Jednak pamiętaj, że im większa konsolidacja i marazm tym zazwyczaj silniejsze wybicie. Zwłaszcza, że tutaj perspektywy są bardzo obiecujące.
Dużo tego nie miałem 1000 akcji. To ciągłe sypanie fundow wykończyło mnie psychicznie. Giełda na maksimach a my szorujemy po dnie. Nie nazwałbym tego konsolidacją a raczej sypaniem
wiem, ale to tak zawsze jest... 90% czasu męczą i spada żeby potem 10% czasu rosło. Wiele osób wtedy oddaje. Ja myślę że jesteśmy na początku dopiero męczenia więc oszczędzę sobie tego. Myślałem że wraz z najlepszą częścią roku dla spółki będzie podbitka ale myliłem się...
Trzeba się nastawić na przyszły rok. Jeżeli w 2026 wejdziemy z dolarem po 3,5 oraz ropą w okolicy 60 $ za baryłkę, to marża zrobi swoje. Liczba klientów wystarczy że będzie wzrastać po 5% rocznie. Wieżę też że rozkręca biznes w Rumunii. Może nawet przebiją się na sam szczyt. Prezes wyraźnie powiedział że wiedzą jak to zrobić. 300tyś klientów w 2028 na rynku rumuńskim to minimum.