Cały mój plan bez Was nie udałby się. W miedzy czasie podłączyło się więcej osób niż oczekiwałem lecz wiadomo że mniej niż mogło. Nie mniej jednak jestem winien podziękowania wszystkim dzięki którym przez te 5 lat sukcesywnie kupowałem akcje po cenie którą zaniżali do tak niskich poziomów. Moja wdzięczność jest tym większa, że nie znam się na aspektach technicznych Waszej pracy lecz spodziewam się że muszą być to wyjątkowe zdolności skoro do tej pory wygraliście z tymi wielkimi zagranicznymi koncernami. Zrobiliście sporo dobrej roboty. Nie wiem czy kupowałem najtaniej, czy nie dało się zbić ceny jeszcze bardziej lecz przyznać muszę... wielkie korporacje Wam nie dały rady. Rozegrano tutaj spektakl chyba mojej młodości. Z której strony by nie spoglądać to zasługa nie tych którzy opowiadają o złotych górach i niebieskich pociągach a Tych którzy każdego dnia pracują nad zbiciem kursu. Czasem przegrywali i wtedy wielcy sprzedawali drożej! Lecz często dzięki rzemieślnikom w swoim fachu my drobni akcjonariusze mieliśmy okazję kupować więcej akcji po niższej cenie. Powodzenia w zbijaniu cen! Niech będzie jeszcze taniej. Niech będzie nas stać na jeszcze więcej akcji! Tego życzę Ja. Kenobi, Poznaniak, Jo, Realista, Black to dzięki Wam wielcy przegrali! A my ludzie możemy być częścią czegoś wielkiego! Dziękuję Wam za Wasz codzienny wkład w to żeby było tanio!