• Na widły go Autor: ~drupi [185.61.6.*]
    Gorsze tylko trupy pokroju Rafako czy Rafamet. A przecież spółka ma zyski, zarabia, o co chodzi?
  • Re: Na widły go Autor: ~Stefan17 [109.243.67.*]
    Ludzie spodziewali się miliardowej sprzedaży D1. Ja spodziewałem się 2x takiej jak rzucili. Więc ludzie spierdalają póki mogą.
    Wszystko to wina zarządu.
  • Re: Na widły go Autor: ~Gracz [83.11.160.*]
    Jak to, dopiero naganialeś ze Alters to hit, Stefan17. Hipokryta.
  • Re: Na widły go Autor: ~all [188.33.44.*]
    Stefan pod koniec roku dostaniesz ode mnie medal, z taką psychiką lepiej dołącz do Gracza i kolegów, lepiej wyjdziesz na trolowaniu, niż inwestowaniu, poczekaj na raporty, przecież tutaj masz ewidentną nagonkę pod akumulację, sam widzisz, że zaczynasz popuszczać, chcesz słuchać gościa od 5k peaku? pamiętaj Stefan to jest faza akumualcji, zapisz to sobie
  • Re: Na widły go Autor: ~Były [5.173.208.*]
    Ale z Was ameby. Nawet nie wiecie dlaczego kurs spada. Takie ameby cieszą się że spółka ma 70mln w kasie, że z TA wpadnie 10-15mln w tym roku.

Ale żaden z Was, żaden nie wie jakie roczne koszty ma ta spółka, jaką ma kapitalizację, itd.
  • Re: Na widły go Autor: ~serio [31.3.152.*]
    Wiemy to, jak również, że z The Alters juz mogło wpaść ok. 30 mln zł (opłata za Game Pass) a do końca roku jeszcze daleko i nowe produkty w kolejnych miesiącach 2025.
[x]
11BIT -2,16% 181,50 2025-10-24 17:00:42
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.