Człowieku zluzuj zawory, tego na razie nikt nie tyka, mina jak się patrzy, no i raport już wróci standardowo na minusy. Perspektywy na przyszłość, jak się patrzy.
Perspektywy a marzenia to dwie inne bajki, na dzisiaj wygląda to masakrycznie, leżą na każdej płaszczyźnie a kasy ubywa. Będzie drukowanie makulatury, nie ma bata.
Po zmianach w rankingach Nintendo, perspektywy z całą pewnością nie są lepsze, niż rok temu. Obecnie Qubic oprócz Untold Tales, nie ma niczego, co mogłoby mnie do nich przekonać i zainwestować więcej, niż już mam.
Sraj Valley i Sraj Boxing przyniosą miliony monet spółce, ale bryndza a półrocze za nami, a masakryczny raport za moment, tylko wypracowali koszta swoich wynagrodzeń.
Psiaki wyją a Gamescom coraz bliżej..
W Kolonii pewnie zagramy w demo Everdream Village i dowiemy się o dacie premiery. Krótko mówiąc promocja ruszy pełną parą..
Na dzisiaj walą w rynek ino dudni, co grosz to dokładają tysiące na S, w tym roku z wybicia nic nie będzie, kasa będzie przepalona i obowiązkowo dodruk w przyszłym roku lub bankrut.
Ile dołożyli w ciągu tygodnia? E to wysypali tego towaru? Bo ja obserwuje notowania dzień w dzień i te twoje komentarze to jakiś oderwanie od rzeczywistości
Tak jak pisałem i to się dokładnie sprawdzą na dzisiaj, tony makulatury mają na sprzedaż, podkładania nie będzie końca i raport w sierpniu na sporym minusie.
nie polecam tej spółki byłem tutaj dwa lata 2018-2020, bajki były nie z tej ziemi. miała byc gra rpg, poza tym brandzlowanie się chłamem za 3 zł/gierka. A to wciąż i wciąż nie przynosiło zysków
uciekłem i patrząc na raporty, to było moja najlepsza decyzja w życiu
zaglądam czasem do was, z ciekawości i ku przestrodze (uświadamiam sobie bagno z jakiego udało się ewakuować)
Już męczą 5 lat, i żadnej perspektywy na lepsze jutro, ale są tu zaje fajni akcjonariusze ,którzy widzą świetlaną przyszłość, ale czas już wkrótce zweryfikuje ich tok myślenia. Ostatni gasi światło.