No i pojawił się mój ulubieniec DEBIL BEZ ROZUMU co to gada a gówno ma. Miałeś się pochwalić i co wstyd dzieciaku. Guzik masz i guzik wiesz. Może ty jaki początkujący i trzeba ci najpierw wyłożyć co to giełda. Kiedy to powstało i co się z czym je.
Jedyne co potrafisz to tylko bredzić i obrażać.
Nic normalnego w twoich wypowiedziach nie było, bo już konstruktywnego to nawet nie powiem.
Ciekaw jestem co napiszesz pogromco siebie samego jak kurs wzrośnie. Chyba się wtedy nie odezwiesz, bo będzie wstyd. No chyba, że ty nie wiesz co to honor, a to możliwe.
A słucha ciebiegolasie bez pieniędzy. Jesteś głubszy niż to przewiduje ustawa. Przeczytaj co ja piszę i pomyśl, jak umiesz, bo napisałem wyraźnie, że do 09.09 to nie wzrośnie wyżej 20 gr.
Dnia 2009-09-03 o godz. 15:39 ~Slawek napisał(a):
> A słucha ciebiegolasie bez pieniędzy. Jesteś głubszy niż to
> przewiduje ustawa. Przeczytaj co ja piszę i pomyśl, jak
> umiesz, bo napisałem wyraźnie, że do 09.09 to nie wzrośnie
> wyżej 20 gr.
Masz rację tak pisałeś.
A ten cały ser jak sprzedał to jest normalnie pleśniowiec do potęgi !!!!!
ode mnie dostał dzis po dupie kupił na otwarciu po 21 gr i strasznie sie chwalił, a to była czesc mojego skromnego pakieciku, pozniej niestety musiał mi to wywalic po 20 gr...taki z niego osiol...gdzie jestes mozarella ???buhahahahhaha
głupek do potęgi entej, juz brak mi słów na tego kalafiora. Twój cały pakiecik debilku to nosem wciągam jednym zleceniem. Mam swoje 1,5 ml ze średnią ok 0, 19 i dziekuję. Pogadamy pod koniec wrzesnia.