Pamięć o tej spółce najlepiej spuścić w klozecie. Na szczęście wygląda na to, że od spółki odwrócili się również kontrahenci, którzy nie chcą kupować produktów i dlatego są straty z działalności. Widocznie ich też oszukują.
Wystarczyłoby opatentować technologię wykonywania niewidzialnych budynków i kurs byłby bardzo wysoko. Ewentualnie w mniejszej skali niewidzialnych leków. Ostatecznie mogliby sprzedawać drukarki do akcji.
Witaj ps.Marceli szacunek za hurrrra optymizm związany z naszą Perłą . A co Byś napisał takim mikro inwestorom jak ja co wiszą na haku 3,5 roku . Lub tym co uwierzyli w bajki pana prezesa i kupili akcje po 32zł . Jestem ciekawy kto im to zasugerował ? . Dał podwaliny w postaci to co w męczący i zajadliwi sposób z wielką zawziętością wypisuje nasz najwytrwalszy szermierz może lepszym określeniem będzie muszkieter w słowie pisanym ps ktos. Szacun dla ps ktos za konsekwencje w przekazie dla przyszłych akcjonariuszy. Pozdrawiam i życzę mega zarobku wszystkim. I oczywiście pozdrowienia dla obiektywnego , trzymaj sie kolego może coś z tego będzie ,rozumiem Twoje rozczarowanie.
Myślę wiele ale nie chce mi się pisać bo to tutaj trochę bez sensu. Ale ....
Senator mamy lek i jeszcze parę osób powinno siedzieć. Nikt zdrowy nie kupuje akcji, które poszły do góry z około 1 zł na 32 zł w parę dni.
Gość który produkuje po 50 postów dziennie praktycznie takiej samej treści cztery lata po .....
szkodzi przede wszystkim obecnym akcjonariuszom i nie jest zdrowy itd itp
Pozdrawiam
32 zł chyba rok 2020
COVID
Cała biotechnologia szalała.
PURE też.
BioTech to spółki z dreszczykiem,
ale da się tu odkuć,myślę że spokojnie sobie poradzisz.
Nowi natomiast zarobią.