• Zyczenia Autor: ~Jacek [151.115.62.*]
    Zarzad tej spolki.
  • Re: Zyczenia Autor: ~molo [79.185.96.*]
    Niech to się gotuje we własnym sosie , obrzydliwe - tyle nara.
  • Re: Zyczenia Autor: ~ktos [5.173.151.*]
    Pamięć o tej spółce najlepiej spuścić w klozecie. Na szczęście wygląda na to, że od spółki odwrócili się również kontrahenci, którzy nie chcą kupować produktów i dlatego są straty z działalności. Widocznie ich też oszukują.
  • Re: Zyczenia Autor: ~Ntuś [37.248.168.*]
    Tylko cierpliwie zostaną wynagrodzeni. Czekamy cierpliwie. Pozdrawiam
  • Re: Zyczenia Autor: ~obiektywny [89.65.4.*]
    Co niektórzy nie doczekają 30 latkowie i młodsi, może tak.
  • Re: Zyczenia Autor: ~ktos [5.173.151.*]
    Wystarczyłoby opatentować technologię wykonywania niewidzialnych budynków i kurs byłby bardzo wysoko. Ewentualnie w mniejszej skali niewidzialnych leków. Ostatecznie mogliby sprzedawać drukarki do akcji.
  • Re: Zyczenia Autor: ~Marceli [31.11.211.*]
    Post dzisiaj ktosia numer 36 do wczorajszych 50 postów jeszcze mu dzisiaj trochę brakuje ha ha ha
  • Re: Zyczenia Autor: wolf1975 [178.235.185.*]
    Witaj ps.Marceli szacunek za hurrrra optymizm związany z naszą Perłą . A co Byś napisał takim mikro inwestorom jak ja co wiszą na haku 3,5 roku . Lub tym co uwierzyli w bajki pana prezesa i kupili akcje po 32zł . Jestem ciekawy kto im to zasugerował ? . Dał podwaliny w postaci to co w męczący i zajadliwi sposób z wielką zawziętością wypisuje nasz najwytrwalszy szermierz może lepszym określeniem będzie muszkieter w słowie pisanym ps ktos. Szacun dla ps ktos za konsekwencje w przekazie dla przyszłych akcjonariuszy. Pozdrawiam i życzę mega zarobku wszystkim. I oczywiście pozdrowienia dla obiektywnego , trzymaj sie kolego może coś z tego będzie ,rozumiem Twoje rozczarowanie.
  • Re: Zyczenia Autor: ~Marceli [31.11.211.*]
    Myślę wiele ale nie chce mi się pisać bo to tutaj trochę bez sensu. Ale ....
    Senator mamy lek i jeszcze parę osób powinno siedzieć. Nikt zdrowy nie kupuje akcji, które poszły do góry z około 1 zł na 32 zł w parę dni.
    Gość który produkuje po 50 postów dziennie praktycznie takiej samej treści cztery lata po .....
    szkodzi przede wszystkim obecnym akcjonariuszom i nie jest zdrowy itd itp
    Pozdrawiam
    Szacunek za kulturalną odpowiedz. Dziękuje i pozdrawiam.
  • Re: Zyczenia Autor: ~boly [188.146.174.*]
    32 zł chyba rok 2020
    COVID
    Cała biotechnologia szalała.
    PURE też.
    BioTech to spółki z dreszczykiem,
    ale da się tu odkuć,myślę że spokojnie sobie poradzisz.
    Nowi natomiast zarobią.
    Oj ps. boly Abyś miał racje. Ciebie również pozdrawiam i szacun za wiarę w walor.
[x]
SNTVERSE -0,68% 2,91 2026-05-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.