Jestem na 4 arenie ,dobrze się bawię . Dobrym sygnałem jest ,iż niektórzy gracze mają broń zakupioną !!! Szperając po menu ,jest wiele możliwości dokupowania złota ,srebra i innych gadżetów . Trudno wyczuć ile zarobią w pierwszym miesiącu ? Strzelam ,że powyżej 100k dolarów .
Widzę ,że dusigrosz jesteś :) Nie masz zielonego pojęcia ile goście potrafią wydawać na gry. Znam osobiście osoby ,które w rok wydają tysiące na takie zabawy . Jeszcze zakupów nie robiłem ,ale jak się wciągnę ,kto wie:)
Spoko pismo poszło o kombinowanie akcjami zmowa sprawdzanie IP .prawnik przekazał że adekwatnie jest mataczenie i zaniżanie dla własnego dobra plus wynajęcie ludzi do spekulacji wycena akcji jest po prostu manipulowana firma wyceniana na 500 milionów gdzie szpulka przynosi rocznie !!!!!!! W tych czasach da się to wykryć prokuratura będzie to badać trafili na nie właściwego akcjonariusza
Manipulacja może i tu odchodzi ale kaktus mi wyrośnie jak jakiś prokurator się tym zajmie. Znam tą instytucję i nie mam żadnych złudzeń. Nawiasem mówiąc to zwyczajnie brak im kompetencji.