• XTB, ludzie myślcie. Autor: ~aa [176.221.123.*]
    ostatnie zamieszanie na XTB to typowe wyleszczanie, dlaczego??? 1. jeszcze dzień przed spadkami to nie widziałem analityka który by źle oceniał spółkę a jak spadło to anale ruszyli do ataku, choć mysle,że wielu z nich robi na tym swój interes tłumacząc spadki i widząc swój własny interes wprowadzając w małych nawet panikę. 1. spadło bo inwestor zgłosił włamanie na konto (a może gość sam udostępnił), jakby spółka miała zwracać koszty, to by miała setki wezwań dziennie. 2. Wchodzi Robin, ale później tłumaczą,że to nii musi być konkurencja dla XTB. 3. Jakiś anal na X zgłosił,że sprzedał XTB to jest 20 % portfela, ale nie podał czy to jest 10 czy 100 tys akcji. 4. W 3 ABB sprzedano miliony akcji ale nie ujawnił się nikt co ma pow. 5 %, czyli maja podprogowo i wyleszczają małych.https://lh3.googleusercontent.com/UR8ydcU3gz360bzDsprB6d1klFSQyVzgn-Fkgu13dIKPj3iS8OtG1bhBUXPdj9pMwtM00ro=s16-w24-h24-c-k-nd
  • Re: XTB, ludzie myślcie. Autor: ~Pit [188.213.242.*]
    Jestem tu najlepszym spekulantem, bo nawet mam tu swoich fanów i ja wiem lepiej, Kidy przejdzie a kiedy nie przejdzie 22,70
  • Re: XTB, ludzie myślcie. Autor: ~puma [188.146.26.*]
    Nić złego w spółce się nie dzieje niedługo się o tym dowiemy ,poczekajmy do wyników za 2q 2025 a takie podjazdy jak teraz wykorzystuje do powiększenia mojego pakietu akcji,jeśli słabe ręce oddały to dobrze za jakiś czas przekonają się że to nie było dobre posunięcie jeśli chodzi o XTB bo to nie pierwsza i nie ostatnia taka sytuacja na tej spółce.Tutaj wskazana jest cierpliwość jak to powtarza Lis,pozdrawiam długoterminowych
  • Re: XTB, ludzie myślcie. Autor: ~Pit [188.213.242.*]
    Ja to wiem i każdy to wie, ale puściłem ze strachu akcje, i teraz muszę gonić, że XTB nie przejdzie 22,70
  • Re: XTB, ludzie myślcie. Autor: ~Pit [188.146.2.*]
    Fanbojek od rana na służbie
[x]
XTB 3,05% 108,84 2026-05-13 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.