Cześć ps. obiektywny ,ale nas znów pan prezes uśpił swoimi opowieściami z mchu i paproci. Jestem z papierem coś koło 3.5 roku myślałem że do końca roku wyjdę na plus ale szansy nie ma . Przedziwna to spółka ,przedziwny prezes ,przedziwne obietnice TEŻ mi się ulewa. Pozdrawiam wszystkich rozczarowanych obecną sytuacją i kursem spółki. Jak zawsze życzę każdemu mega zarobku. PS . Ani ps obiektywny ani ja nie jesteśmy żadnymi naganiaczami !!!!!!!!!! Jesteśmy tylko mikro akcjonariuszami zawiedzionymi ceną za jedną akcję.
Szacunek wolf. Wszystko w punkt. Czy wystąpienie prezesa i zapraszanie na te spotkanie akcjonariuszy przez portal bankiera, a potem nagły wzrost akcji , czy to nie było celowe? Oczywiście to moja teoria spiskowa.
Marceli, naganiaczu, odpowiedz na pytania kiedy będą "mamy lek, mamy molekułę, mamy CBR, mamy fabrykę"? Kiedy zostanie zrealizowana chociaż drobna sprzedaż z zawartych 5 lat temu "mamy umowy"?
A gdzie ja trollu naganiam na wzrosty w którym momencie tylko napisałem że trolle w akcji którzy piszą po kilkadziesiąt postów dziennie i to same posty negatywne i spadziowe .
Ps.odezwal się troll nr 2