• Gdzie ? Autor: ~Obiektywny [193.43.77.*]
    Gdzie ta zieleń naganiacze na wzrosty? Po raz kolejny prezes i RN udupiła nas akcjonariuszy.
  • Re: Gdzie ? Autor: ~Marceli [31.11.211.*]
    Ooooo ,,ktoś" cię jeszcze tutaj nie wspomaga w obrzydzeniu spółki 40 razy każdego dnia i tym samym ha ha ha
  • Re: Gdzie ? Autor: ~Obiektywny [193.43.77.*]
    A za co ją chwalić? Za machlojki i kłamstwa ? Przy takim rządzeniu nie widać nawet światełka w tunelu.
  • Re: Gdzie ? Autor: wolf1975 [178.235.185.*]
    Cześć ps. obiektywny ,ale nas znów pan prezes uśpił swoimi opowieściami z mchu i paproci. Jestem z papierem coś koło 3.5 roku myślałem że do końca roku wyjdę na plus ale szansy nie ma . Przedziwna to spółka ,przedziwny prezes ,przedziwne obietnice TEŻ mi się ulewa. Pozdrawiam wszystkich rozczarowanych obecną sytuacją i kursem spółki. Jak zawsze życzę każdemu mega zarobku. PS . Ani ps obiektywny ani ja nie jesteśmy żadnymi naganiaczami !!!!!!!!!! Jesteśmy tylko mikro akcjonariuszami zawiedzionymi ceną za jedną akcję.
  • Re: Gdzie ? Autor: ~ktos [5.173.151.*]
    Rozwiązaniem jest pozew zbiorowy.
  • Re: Gdzie ? Autor: ~Obiektywny [91.233.60.*]
    Szacunek wolf. Wszystko w punkt. Czy wystąpienie prezesa i zapraszanie na te spotkanie akcjonariuszy przez portal bankiera, a potem nagły wzrost akcji , czy to nie było celowe? Oczywiście to moja teoria spiskowa.
  • Re: Gdzie ? Autor: ~Xyz [91.207.68.*]
    Mam to samo , widzę na 6,20 A Ty?
  • Re: Gdzie ? Autor: ~Donkonreo [109.233.92.*]
    Poczekaj, naprawde poczekaj. Na ilu wisisz ? Czekasz 3.5.to jeszcze zarobisz , poczekaj
    Marceli, naganiaczu, odpowiedz na pytania kiedy będą "mamy lek, mamy molekułę, mamy CBR, mamy fabrykę"? Kiedy zostanie zrealizowana chociaż drobna sprzedaż z zawartych 5 lat temu "mamy umowy"?
    On ci tylko odpowie że akcje będą szły do góry i będzie dobrze.
  • Re: Gdzie ? Autor: ~Donkonreo [109.233.92.*]
    W tym roku Francja i Niemcy ruszaja. Poczekaj chwile jesczze i ruszamy z produkcją
    Przecież o zieleni piszą tylko wynajęci przez zarząd naganiacze.
  • Re: Gdzie ? Autor: ~Bartek [188.146.17.*]
    Znów jesteś naganiaczy na zlecenie i ile dostajesz za wpis trollu.
    Nikt nie dostaje, chyba że wam płacą trolle wzrostowe.
  • Re: Gdzie ? Autor: ~Bartek [188.146.17.*]
    A gdzie ja trollu naganiam na wzrosty w którym momencie tylko napisałem że trolle w akcji którzy piszą po kilkadziesiąt postów dziennie i to same posty negatywne i spadziowe .
    Ps.odezwal się troll nr 2
[x]
SNTVERSE 1,72% 4,14 2025-11-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.