11 bit podało, że do wczoraj sprzedało 280k kopii gry na PC /PS5/XBOX. Po podobnym okresie od premiery GIF miał sprzedane 100 k kopii na samego PC. Budżet The Alters 5x wiekszy od JDM. Gif jest w znacznie lepszej sytuacji a kurs jest gdzie jest.
Spoko chłopaku. Xbox i PS5 zapowiedziane. Lepiej niech nie przyspieszają niech dopracuja pc a na konsole juz giereczka bez bugów. Morda mi sie cieszy jak pomysle co tu bedzie na longu
Tylko, że wychodzi, że sprzedają 500 szt dziennie, trudno to nazwać kasą... Wszelkie statystyki na steam o sprzedaży the alters były zawyżone, ciekawe jakim błędem obarczony jest jdm...
Jest to możliwe. Weźcie też pod uwagę że jest lato i sprzedaż gier jest znacznie niższa niż jesień zima, jak konsole wyjdą na zimę to będą zupełne inne ilości, pc też na jesień ruszy
Misiek Onn ma racje. Wszedlem na Gif w tym tyg, wczesniej uciekalem przed premierą. 11 bit obserwuje bo tez zlecial i mysle wejsc ale mam watpliwosci czy tam odpali. Gif jest warty 42 mln zl a 11 bit 10x tyle... Tu jest kurs na poziomie jak wydawali jakies tam smieszne nic nie znaczące gry. Bedzie bujać wiadomo ale ja tu widze duzy potencjał. Aktywnosc troli spadkowych tez pokazuje ze to dobry kierunek. Kazdy robi jak uważa. Piona!