• Odwołanie Prezesa czas ucieka Autor: ~Silver [185.253.166.*]
    Jeżeli chcecie odwołać Prezesa to czekam na chętnych do 10 lipca potrzebne 10% akcji by złożyć wniosek o nadzwyczajne zgromadzenie wtedy dokupię duży pakiet akcji i działamy.Jeżeli nie będzie tylu akcji to odpuszczam temat i czekajcie na upadłość.
  • Re: Odwołanie Prezesa czas ucieka Autor: ~Vitek [89.64.90.*]
    Czekam na chętnych. Podaj adres gdzie się mamy spotkać. Miałem nadzieję że się spotkamy na walnym ale niestety ani ciebie ani zuluzowaty prezes też nie zaszczycił nas swoją obecnością podobno był bardzo chory.
  • Re: Odwołanie Prezesa czas ucieka Autor: zulusowaty [89.68.60.*]
    Ty Vitku jesteś jakiś melepeta! Co tam..., masz rozdwojenie jaźni? Leki zadziałały i masz halucynacje? ..., a może uwierzyłeś w reinkarnację i uważasz, że w poprzednim wcieleniu byłeś uczestnikiem Walnego spółki APIS S.A.?

Taka rada na przyszłość...., gdy kogoś chcesz spotkać w umówionym miejscu i o konkretnej godzinie, to spróbuj tam się pojawić, inaczej mówiąc: przyjść! Zobaczysz....., to na prawdę działa cuda...
  • Re: Odwołanie Prezesa czas ucieka Autor: ~Gamoń [83.28.251.*]
    Vitek był obecny , a jeśli Silver pisze w oryginale to niech się odezwie , przeszło 7 % mają uczestnicy walnego .
    OK, OK...... To ten gość to był ten Vitek na Walnym! To muszę przyznać, że na forum jest bardziej wygadany niż w rzeczywistości :=] W takim razie...., przepraszam Panie Włodzimierzu.

Gamoń..., Silver może zgubił telefon i dlatego prosi o przesłanie potwierdzenia na maila. Szybki mail i sprawa załatwiona.

Mnie zastanawia jedna sprawa - gdzie są pozostali akcjonariusze??? Teraz sytuacja wygląda tak:

- Henryk ma 11 033 638
    - Smalska o ile ufać raportowi ma 9 360 000
    - na Walnym pojawiło się 13 486 825

Razem daje 33 880 463 akcje. Gdzie więc jest pozostałe 161 964 537 sztuk????????? Gdzie są te 2 pakiety po 19,5 mln akcji opchniętych przez Henryka poza sesją?????? Czy ci wszyscy poumierali, czy położyli już lagę na Spółce i zaksięgowali w swoich księgach stratę z tej inwestycji, a może są bardzo wstydliwi i nie mają śmiałości czy to do napisania czegokolwiek na forum, czy to podjechania do stolicy. Czy ja za dużo wymagam skoro co piąty maturzysta nie zdaje egzaminu???

...anyway....

Macie ostatnie 2 dni na wskrzeszenie iskierki nadziei na odzyskanie wtopionych w tą inwestycję pieniędzy. Silver początkiem zeszłego roku chciał wymienić Zarząd ale go olaliśmy. Teraz robi drugie podejście i zapewne ostatnie. Nie wiemy jakie ma prawdziwe intencje, nie wiemy też jakie są dokładne Jego plany ale czy lepszym rozwiązaniem jest czekanie z założonymi rękoma na ruch Henia lub oczekiwanie na rycerza, który w srebrnej zbroi na czarnym ogierze przyjedzie na New Connect i zacznie skupować jak szalony PKC wszystkie akcjetej Spółki z rynku?

Nie namawiam nikogo do niczego. Siedzenie z fotelu z założonymi rękoma jest też swoistego rodzaju działaniem i podjęciem decyzji ale nikt, nigdy nic nie osiągnie gdy będzie przyglądał się biernie z boku.
  • Re: Odwołanie Prezesa czas ucieka Autor: ~Gamoń [83.28.251.*]
    Smalska nie ma akcji , był rok spóźniony komunikat za Spółki .
  • Re: Odwołanie Prezesa czas ucieka Autor: ~Vitek [89.64.90.*]
    Ależ mi się oberwało w twoim poprzednim wpisie. A jeśli chodzi o WZA to się domyślam a nawet byłem pewien że ten gość obok pana Jana to zuluzowaty. Żałuję że się nie ujawniłeś tak jak to zrobił gamoń. A jeżeli chodzi o apis to co tu napisałeś to jest wszystko czarno na białym co się dzieje obecnie w spółce. Czy tu coś się ruszy , po coraz mniejszej aktywności na forum większość akcjonariuszy straciło nadzieję i pogodziło się ze stratą.
  • Re: Odwołanie Prezesa czas ucieka Autor: ~Silver [185.253.166.*]
    Do gamonia telefon mam zadzwonię wieczorem mamy już odpowiednią ilość akcji by zwołać nadzwyczajne zgromadzenie.
    Gamoń, co do Smalskiej to "coś" Jej tam zostało. Pamiętaj, że Smalska to nie tylko osoba fizyczna ale też Adrix którego jest właścicielem. Zgodnie z tabelą Zmian akcjonariatu Smalska ma 9,36 mln, a Adrix ma jeszcze 6,65 mln akcji. Widać, że tam jest taki bałagan w tym Biłgoraju, że nie nadążają z wprowadzaniem zmian na czas.

Zawsze uważałem, że Henio sprzedając akcje w 2022 i 2023 roku, część sypnął na tzw. "słupy" lub do znajomych. Gdyby jednak tak było, to na Walne ściągnął by ich i wszystkie Uchwały przegłosowałby po swojemu, a tak nie dostał absolutorium po raz drugi z rzędu. Wygląda więc na to, iż został sam jak palec. Tym bardziej ruch Silvera jest uzasadniony, bo bez zmiany Zarządu i jasnego planu naprawczego nic nas akcjonariuszy by nie spotkało.

Tak że Silver - trzymamy kciuki i nie spartol tego :=]

O kurcze! To może uda się odzyskać pieniądze, a nawet zarobić na tej inwestycj.......
  • Re: Odwołanie Prezesa czas ucieka Autor: ~Difihuho [89.67.108.*]
    Silver a miałeś juz tu nie wracać. A teraz poważnie,jeżeli uda się wam zwołać to walne to rży jadę i popre wniosek o odwołanie.
    To napisz drogi Difciu Silverowi na maila tak jak prosił ile akcji posiadasz, by wiedział czy warto Ci głowę zawracać...
  • Re: Odwołanie Prezesa czas ucieka Autor: ~Difihuho [89.67.108.*]
    2.2% ff
  • Re: Odwołanie Prezesa czas ucieka Autor: ~Difihuho [188.146.62.*]
    4.6 miliona akcji ten pakiet mogę podać na walnym.
  • Re: Odwołanie Prezesa czas ucieka Autor: ~desiderio [188.146.12.*]
    https://www.youtube.com/watch?v=oxSwWc3v1DU&list=RDoxSwWc3v1DU&start_radio=1
[x]
APIS -3,12% 0,02 2026-05-05 15:10:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.