Do końca lipca 50 zł będzie, także kto nie kupił niech się nie namyśla obroty rosną z dnia na dzień dziś już ponad 1 mln do 12:30 czyli zaczyna się ... :)
Jestem do MDG optymistycznie nastawiony ale niektórzy to dziś konkretnie się odkleili tymi wpisami:)
Sam się zastanawiam pod co to dziś urosło no ale niech i tak będzie!
Byle by pod górkę!
Skąd dostaną?
Czy uważasz że komercjalizacja VCAST to groszowe sprawy??
Kasy z nikąd nie dostaną tylko muszą zarobić lub w jakiś sposób stać się wiarygodnym w oczach głównego akcjonariusza, który póki co to tylko daje im pożyczki na coraz wyższy procent.
Fakt że jest to ostatnia prosta na zakupy w tej cenie ale wg mnie dopiero raport za 3/4q będzie coś wnosił.
Cierpliwi ugrają
Może do 3 razy sztuka. Konsolidacja trwa już 5 miesięcy. Luty-czerwiec. Idziemy na ponad 30 zł. Odleszczanie, zbieranie już długo trwa, i podobno 2 połowa 2025 to już zyski mają być.
Myślę, że nie espi tylko pomału Medical nabiera "masy kontraktowej" i powoli rynek zaczyna to doceniać. Kontraktowani zaczynają być poważni gracze, a nie drobiazg.
A jakiegoż espi kolega się spodziewa - zakończenia integracji z Bittium, IDTFem Nasdaqowym, rejestracji vcast w Polsce, nowa umowa na ekg czy też coś innego?
Pojawił się byczy artykuł w comparic.pl, info o przychodach, podkręcanie rekomendacji i wyjście na plus za pół roku. Moim zdaniem zaczęła się gra pod te dobre informacje i kierunek to 40 zł.
Spróbuj się ze mną skontaktować to ci udowodnię ile tego mam i po jakiej średniej. Po IP namierzysz lokalizację. Nie jestem anonimowy. Sam jesteś klaunem, bo łykasz wszystko, co tu piszą.
Czyli w jakim celu uczestniczysz w tym forum skoro sam przyznajesz ze to co piszesz to bzdury?
Otóż twoje wpisy były w korelacji z transakcjami w tych trzech dniach,tylko dlatego podnoszę twoje wpisy. Tak było by mi szkoda klawiatury. Ale takich kombinatorów trzeba piętnować
Pisałem wtedy głupoty, bo byłem zły na dołowanie kursu. Przepraszam. Nie zniżam się do poziomu, by sprzedać potem pisać, że syf, odkupić i pisać, że perła. Uważam, że 40 zł będzie w ciągu 6 m-cy i postawiłem na to sporo kasy.
Zaczął się lipiec, czyli 2. połowa roku. A w tej połówce mają być widoczne dobre wyniki. Może to jeszcze czas dokupić. Było 25, jest 27, potem będzie się będzie brało po 34.
Początek przyszłego roku to wychodzenie na prostą i to juz powinno byc dyskontowane powoli w kierunku 40 zł, pytanie co w miedzy czasie...jakby vcast ruszył to byłby odpal, ale skąd wziąć finansowanie, na sprzedaż technologi raczej się nie zdecydują, przydałby się webinar z nowym prezesem zeby przedstawił swoją wizję realizacji strategii
Dnia 2025-07-11 o godz. 00:25 ~Hmm napisał(a): > Początek przyszłego roku to wychodzenie na prostą i to juz powinno byc dyskontowane powoli w kierunku 40 zł, pytanie co w miedzy czasie...jakby vcast ruszył to byłby odpal, ale skąd wziąć finansowanie, na sprzedaż technologi raczej się nie zdecydują, przydałby się webinar z nowym prezesem zeby przedstawił swoją wizję realizacji strategii
spokojnie, ja tu widze małą cofkę by spóźnialscy z peronu mogli dokupić.