• Mail do zarządu... Autor: ~Stefan17 [109.243.67.*]
    Da ktoś maila? Nawtykam tym "prezesom"

Jak oscylujecie koszty produkcji Altersów skoro to tytuł AA?
    30mln pln? 50mln pln?
  • Re: Mail do zarządu... Autor: ~drupi [185.61.6.*]
    Relacje inwestorskie
    ir@11bitstudios.com
  • Re: Mail do zarządu... Autor: ~Stefan17 [109.243.67.*]
    Dziękuje za mila do tych patałachów
  • Re: Mail do zarządu... Autor: ~Gracz [37.31.142.*]
    Dopiero naganiałeś, a teraz "patałachy". Topfacet, to ty? Podobny styl pisania...

Pamiętam jak straszyles 11bit pozwem po klesce FP2, potem znowu naganiales jak wczesniej przez lata, a teraz znowu za spolka nie przepadasz i "patalachy" hehe

Zmieniasz zdanie jak Simon Kotłownia i Pavle Kukisz.
    Gdybyś uważnie czytał, to na zarząd spółki narzekałem od dłuższego czasu kumplu :)
    Nie wiem o kim kumplu mówisz. Co całokształtu, kibicuje polskiej marce oraz 11 bit studios. Ale od momentu fp2 p8 i teraz, zarząd zdaje się mieć gdzieś relacje inwestorskie oraz jakiekolwiek komunikowanie się z inwestorami - owszem wiem, że nie mają obowiązku tego robić, aczkolwiek lekko mnie frustrują.

Drogi Graczu, nie wiem o kim piszesz, ani o kim mówisz. Jako akcjonariusz napisałem do nich maila z pytaniem czy planują upublicznić dane liczbowe dot. The Alters.

To, że wiszę na haku sobie, to już moja sprawa. A fakty są takie, że gra jest dobra, sprzedaż jak na nowe IP i tytuł AA też dobra, lecz szczegółów brak i o te szczegóły mi się rozchodzi :)
  • Re: Mail do zarządu... Autor: ~Inwestor2 [195.114.160.*]
    Nie ma informacji, bo nie ma się czym chwalić. Pisałem o tym wielokrotnie ale się powtórzę - wygląda na to, że gra jest dobra i sprzedaż wygląda bardzo dobrze, ale co z tego, jeżeli kosztowała furę kasy, a wolumen sprzedaży nakręcany jest kosztem bardzo niskiej ceny.
    Wszyscy zachwycają się, że poszło 400-500k egzemplarzy, ale co z tego jeżeli blisko połowa z tego zeszła w Chinach/RU/itp. gdzie cena to 50-60 zł z czego 11B po odliczeniu zostaje +/- 25 zł.
    Cudów nie ma - wolumen to nie wszystko - na koniec dnia liczy się ile z tego jest kasy, a z tym jest słabo.

Z tego też powodu nie ma żadnych komunikatów ze Spółki a kurs po chwilowym wzroście jest już 5% poniżej dnia premiery i wszystko wskazuje na to, że będzie osuwał się dalej na południe...
  • Re: Mail do zarządu... Autor: ~BP [84.205.185.*]
    Czyli co? Shorcik trzeba postawić :) ?
  • Re: Mail do zarządu... Autor: ~serio [79.142.76.*]
    A może lepiej ustawić się PKC na fixingu i kontrolować cenę?
  • Re: Mail do zarządu... Autor: ~serio [79.142.76.*]
    Z tą połową w Chinach to nieco przesadziłeś. Uwzględniłeś konsole z ceną do ok. 160 zł i inne platformy niż Steam?
  • Re: Mail do zarządu... Autor: ~BP [84.205.185.*]
    No fakt że pewnie druga czesc steama to EU i UK (+troche US) wiec ten procent sie wyrównuje. Tak jak mówiłeś jeszcze konsole i pewnie wychodzi tak jak cena polska 120 ogólnie.

Ale ciiiii niech jeszcze trochę spuszczą ;)
  • Re: Mail do zarządu... Autor: ~all [188.33.44.*]
    i tak się dziwę, że ta ameba intelektualna nie wyliczyła 5zł z kopii
[x]
11BIT -2,01% 131,70 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.