Zawiadomieniu kogo? Zasadniczo raporty są, co udowodnilem. Gdyby nie sali do KRS za 23 to już by była likwidacja w sierpniu. Zarząd d##pa mści się na inwrstorach, że akcyjki braliśmy po 2 gronie hehe wolny rynek panie Paździoch
Buhaha a co to za komentarz bez sensu? Kolegów szukasz na bankierze czy jak? Ja odnoszę się do faktów cfoku. Gdybym nie podlinkowal KRS do grudnia płakali byście że za 2023 nie złożono i za chwilę likwidacja, a tak w ogóle spółka śmieć i niby człowiek wiedzioł.... Napisz mi coś caps Kockiem w niedzielę o 7 rano brakuje mi lechtania ego przez bandę nieudaczników
A skąd mam wiedzieć? Sam pokaż! Pretensje do spółdzielni która zrobiła -80% po Wielkanocy 2018 i tak ładnie naganiala na oddanie akcji 7 lat bo upadłość klepiąc sobie emisję prywatne i stając 101 akcjami na arkuszu chcąc 20.000 zł za sztukę. Większość Polaków nie ma samochodu za 20.000 a oni chcą za 1 akcje śmieciowej groszowki. Pokaż mi druga taka spółke bo ja nie znam a wyniki dostanę prędzej czy później. ale nie będę płakał że już upadłośc bo nie ma raportów i co i tym myślisz