Myślisz, że tam siedzą na wykopie i śledzą każdy wątek?
Przecież to prosty temat, bo zaczynając gość nie do końca wie nawet, na czym stracił. Zaczyna od obligacji a kończy na ETF i to dopiero po zwróceniu uwagi. Dużo miesza. Sprawa jest w toku i weryfikowana przez XTB.
Przyznał, że nie miał też włączonych żadnych zabezpieczeń wdrozonych przez XTB.
Po każdej sprzedaży dostaje się info systemu pushup, a wypłaty idą tylko na zweryfikowane konta.
Dzień jak co dzień w XTB, jak u innego dowolnego brokera na świecie.
Co byś jeszcze chciał?
Widziałeś, żeby dyrektorzy i prezesi XTB którzy dostali akcje z premii pozbywali się ich w pośpiechu, jak większość zleknionych i zmanipulowanych dziś drobnych?
Chyba oni wiedzą, co się dzieje w spółce najlepiej.
Dziwnym trafem zbiega się to z krótką sprzedażą, wynikami Plus500 i do tego jakiś cymbał sprawia, że kurs leci jak w przepaść. Śmieszna spółka jeśli chodzi o wartość na gpw
1. nie musi się znać na czym stracił bo nie on (tak twierdzi) tych transakcji dokonywał 2. nie miał włączonych wszystkich zabezpieczeń ale to XTB włączenia tych zabezpieczeń na nim nie wymogło 3. włamano się na jego konto ale jego konto na platformie XTB więc gdyby porównać do banku to byłby problem banku. Pytanie jak się to ma do XTB 4. przy "dziwnych" transakcjach bank blokuje kartę czy konto - tutaj czegoś takiego ewidentnie brak jeśli aktywność na koncie była nagle zdecydowanie "inna"
Spadło bo jakiś anon na wykopie grzeje wątek ze dał sie sphishingować. Nosz k**** mać nawet 2składnikowego nie mial odpalonego. Aferę z Hiszpanią potrafiłem zrozumieć, z ABB potrafiłem roztłumaczyc ale to? Jprdl
Jak informuje firma, obecnie jedynie około 10 proc. jej klientów korzysta z dwuskładnikowego uwierzytelniania. Dlatego, od połowy lipca, rozpocznie się proces automatycznego włączania go dla obecnych klientów.
To co piszesz wg mnie nie jest zgodne z prawdą. Prezydent elekt zadeklarował brak poparcia dla ustawy w jej obecnym kształcie ze względu na zbyt daleko idące regulacje.
Racja - prezydent nie jest przeciwko kryptowalutom, tylko chce zeby ustawa nie tlumila wolnosci inwestorów. To może być korzystne dla XTB jesli planuje rozszerzać oferte o prawdziwe krypto.