• ✏️ Kernel już na zielono Autor: ~Karol [212.87.30.*]
    Tu za chwilę będzie podobnie.

Akcje wyprzedane, wskaźniki schłodzone. ic nie szkodzi na przeszkodzie, żeby wrócić na 60 zł
  • Re: ✏️ Kernel już na zielono Autor: ~Spłukany [217.119.66.*]
    A niby dlaczego, wojna trwa a pokój to miraż, Ukraina przegrała wojnę, my możemy być następni
  • Re: ✏️ Kernel już na zielono Autor: ~Karol [212.87.30.*]
    Ukraina wojnę już wygrała, wszystkie światowi liderzy o tym mówią.

Teraz pozostaje tylko kwestia czasu żeby Rosja rozpadła się.

100zł to kwestia kiedy a nie czy
  • Re: ✏️ Kernel już na zielono Autor: ~abc [77.65.111.*]
    tutaj od wielu tygodni trwa wywalanie akcji, zakupy prezesa broniły kurs, ale poziomy 4*,** to tylko kwestia czasu
  • Re: ✏️ Kernel już na zielono Autor: ~twardy [31.0.95.*]
    ,,Ukraina tę wojnę wygrała" - co ty brałeś ? Dałbyś trochę ?
    Czyli według ciebie zajęte cztery obwody plus Krym przez rusków to wygrana Ukrainy ?
    A obecne wstrzymanie przez USA dostaw broni i kasy do Ukrainy to pewnie według ciebie przyczyni się do dalszych zwycięst Ukrainy ?
    Wiedz że Chinom to jest na rękę długa wojna na Ukrainie .
    Korzystają z tego bo po pierwsze mają bardzo tanie surowce z Rosji, po drugie USA i zachód osłabia się dając pomoc Ukrainie co jest też na plus dla Chin.
    Poza tym eksportują na potęgę do Rosji bo firmy zachodnie z Rosji się zwinęły.
    Trump próbował trochę oderwać Rosję od Chin i zrobić pokój na Ukrainie ale to mu się nie udało.
  • Re: ✏️ Kernel już na zielono Autor: ~Dzik [193.162.26.*]
    nie zgadzam sie. tej wojny nikt nie wygrywa jak na ten moment i to doslownie nikt.ja widze tylko przegranych. usa zaraz wznowi dostawy juz nawet trampek o tym gada zwyczajnie na tym zarabiaja oni nie daja tego w prezencie jak my tylko robia na tym biznes i to ogromny plus na reke im oslabianie putina bo to tez oslabianie chin. ludzie sa durniami dlatego sprzedaja gdyby oznaczyc te akcje to zakladam ze 90 % z nich po protsu przechodzi od jednego do innego kolarza i ta w kolko ja i wiem ze nie tylko ja trzymamy swoje pakiety od lat - dla mnie to juz ponad dekada - bez najmniejszej redukcji kurs rosnie kurs spada no i co? osobiscie gardze tymi co robia kolka bo to nic nie daje firmie i idei gieldy i niech nikt nie wyskakuje z plynnoscia bo to glupie gadanie - to tak jakby gadac ze jak ten sam samochod przejdzie przez 20 rak to lepiej dla niego niz jakby przeszedl przez 2 klientow kazdy robi jak chce i to jego wybor dla mnie kolkowicze sa na tym samym poziomie szacunku co odwrocone hipoteki dla emerytow albo te lichwiarskie firmy co daja kredyt na 20%
[x]
ASTARTA 0,23% 43,80 2025-10-10 17:00:39
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.