• Kiedy jakies info o sprzedazy Autor: ~mer [185.72.187.*]
    Jak to bywało wczesniej po premierach? Kiedy można się jakiegoś info spodziewać o sprzedazy aktualnej gry, zwrocie kosztów itp?
  • Re: Kiedy jakies info o sprzedazy Autor: ~BP [84.205.185.*]
    Firma zwyczajowo nie podaje informacji o ilości sprzedanych egzemplarzy. O zwrocie kosztrów może, ale nie musi. Pewne informację 28 sierpnia.
  • Re: Kiedy jakies info o sprzedazy Autor: ~Stefan17 [109.243.67.*]
    Wraz z raportem kwartalnym wszystko podadzą. #walićzarząd
  • Re: Kiedy jakies info o sprzedazy Autor: ~serio [31.3.153.*]
    A może jako zainteresowani akcjonariusze wyślemy (każdy od siebie) krótkiego maila do spółki z prośbą o informacje? To nie musi wg mnie być dokładna liczba sprzedanych kopii czy uzyskanych przychodów. Wystarczy nawet ogólna ocena sytuacji oparta na ich szacunkach + plany na najbliższe tygodnie i miesiące. Zbliża się koniec miesiąca liczonego od premiery w dniu 13 czerwca a więc to dobry czas na podsumowanie.
    Poniżej email do działu relacji inwestorskich:

ir@11bitstudios.com

• Re: Kiedy jakies info o sprzedazy Autor: ~BP [84.205.185.*]
    Szczerze mówiąc jak dla mnie nie ma ciśnienia. Niech ogarniają takie rzeczy jak współpraca z Clair Obscure, Koijimą czy szukają jakichś większych inwestorów, dbają o komunikację z graczami i promowaniem gier. Nie muszę mnie klepać po pleckach. Teraz niezaleznie co napiszą to i tak grający na spadki obrócą cokolwiek na negatywną informację. Nie ma sensu dodawać im paliwa.
[x]
11BIT -1,37% 144,50 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.