• Pytanko Autor: ~orko [31.183.180.*]
    Jestem świeżakiem na giełdzie.Posiadam parę K akcji Rafako.Co po 20 lipca jak Rafako przestanie być notowane na giełdzie stanie się z moimi akcjami?Czy zostaną one zdjęte z mojego rachunku?czy nadal tam pozostaną?Chciałbym zamkąć rachunek maklerski i skończyć z tym dziadostwem.
  • Re: Pytanko Autor: awaria09 [83.7.8.*]
    Sprzedaj wszystko to ci znikną.
  • Re: Pytanko Autor: ~obcokrajowiec [37.30.2.*]
    ty będziesz zadowolony,wolny a dziadostwo w polsze dalej zostanie
  • Re: Pytanko Autor: ~orko [31.183.180.*]
    Masz rację,chyba lepiej sprzedać wszystko ze strata, niż czekać latami jak to zniknie z rachunku ,mieć spokój i spadać stąd
  • Re: Pytanko Autor: ~takmyślę [89.64.87.*]
    po zdjeciu z giełdy akcje znikną z rachunku w zamian dostaniesz papier ze masz te akcje i bedziesz sobie mógl nim wytrzec - jesli teraz sprzedasz ze stratą to przynajmniej ją odliczysz od zyskow z gieldy czy funduszy w nastepnych latach.
    Czyli śmiało po zaprzestaniu notowan?co bym nie zrobił to akcje znikną z rachunku i będę wreszcie mógł zamknąć rachunek i mieć spokój?
  • Re: Pytanko Autor: ~Jenot [31.0.63.*]
    Znikną ale nie tak od razu może to potrwać parę miesięcy .
    Dzięki.Mój brat miał kiedyś akcje biomax,spółka zniknęła.Choć spółka jest nie notowana na giełdzie,akcję są dalej na rachunku,trwa to już ponad 10 lat i też nie może zamknąć rachunku.Czy to badziewie też kiedyś wreszcie zniknie
  • Re: Pytanko Autor: ~Janusz [83.6.124.*]
    Sprzedaj póki kurs jeszcze wysoki i jeszcze ktoś chce to brać
[x]
RAFAKO -6,72% 0,01 2025-07-21 17:04:56
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.