To jest spółka na długi termin ... zakupy "spekulacyjne" na krótki termin mnie nie interesują. Za dekadę xtb będzie miało kilkanaście mln klientów i zdywersyfikowaną ofertę produktów.
Fintech o uznanej renomie na świecie.
Pewnie będzie też płaciło kilkanaście złotych dywidendy ...
Tak więc jak dla mnie niech dalej spada
...
Po prostu taniej się dokupi.
Dla mnie to spółka na bezpieczną "przystań" i emeryturę z dywidend.
"Zieloności"
Ja wiem, że za dekadę na swoje wyjdę ...
Wejde tu za 10 lat jak już będę brał co roku 6 cyfrowe dywidendy ...
a Ty sobie dalej "trajkocz" te swoje przedszkolne teksty ...
Wtedy porozmawiamy :)
Pozdrawiam i "zieloności" ...
gorzej jak jutro padniesz na zawal. Chlopie nie wiesz co bedzie za 10 lat. Moze skoncza sie hazardzisci i xtb bedzie warte pare groszy. Wez przyklad z mentora i sprzedaj akcje
Myślisz, że cała "wieczność" będą bazowali TYLKO na cfd-kach ?
Cały czas się rozwijają i pra do przodu ...
Na pewno będę się sugerował opiniami takich speców z bankiera jak Ty ...
Nie martw się o moje pieniądze.
Potrafię sam o nie zadbać.
Oczywiście nie mam gwarancji, że za dekadę będę jeszcze na tym świecie. Równie dobrze jutro o tej porze może mnie już nie być
... Wyjdę z domu, wsiądę do samochodu żeby dojechać do pracy i ... wiele może się wydarzyć ... "W razie W" pieniądze dostanie rodzina.
Co do samych inwestycji to jest takie ładne słowo jak "dywersyfikacja".
Nie ładuje wszystkiego w sama giełdę ani tym bardziej tylko w xtb ...
Nie wiem co mniie jutro spotka w życiu już nie mówiąc co będzie za 10 lat.
Jeśli chcesz dyskutować to na merytoryczne argumenty, a nie na poziomie "piaskownicy"...
Pewna jest tylko śmierć i podatki.
Ja w tamtym tygodniu dokupiłem 2 tys xtb. Mam 6 tys. Mialem 7 tys Orlen i zostalo mi 1 tys. Mi obojetne co sie wydarzy jak spadnie 50 gr jutro dokupię kolejny tys. jak spadnie 1zł kolejny. Tak mam strategię planuje dobić do 10-12 tys. 5 tys nie bede ruszał a5 tys zacznę sprzedawać powyżej 90 . Na orlenie jestem 120 tys w przodzie najwyżej wtopię i tyle. W orlen już zaczołem wątpić ale popłacało tu też będzie dobrze kwestia czasu. Nie wiem kto to jest PIT ale ja nie widziałem jeszcze żadnego madrego komentarza od tego człowieka
Gratuluje i życzę dalszych sukcesów inwestycyjnych i dużych zysków.
Wiadomo, że głównym celem inwestycji jest ZYSK ...
Natomiast mnie inwestowanie na giełdzie daje póki co sporo frajdy i do tego poszerza "horyzonty" ...
Nie samym ZYSKIEM człowiek żyje